SEZONA HAZIR

2021-2022 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Artvin Çoruhspor kulübü sezon hazırlıklarına Artvin İskebe şehir stadında devam ediyor

SPOR 16.09.2021 09:58:54 33 0
SEZONA HAZIR

Hayati Akbaş

ARTVİN-2021-2022 Futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Artvin Çoruhspor kulübü sezon hazırlıklarına Artvin İskebe şehir stadında devam ediyor Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz yaptığı açıklamalarda “ Artvin Çoruhspor kulübü olarak geçen sezon şampiyon olarak katılım hakkı elde ettiğimiz bölgesel Amatör Ligine dünyayı etkisi altına alan Covit 19 salgını nedeniyle katılamadık.

Artvin çoruhspor kulübü olarak 2021-2022 Futbol sezonuna katılmak için gerekli katılım ücreti ve belgeler tamamlanarak Türkiye Futbol federasyonu teslim ettik. Futbol Takımımız Teknik direktör Coşkun ÖZ ve Ekibinin kontrolünde çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Türkiye Futbol federasyonu bölgesel Amatör Ligi Ekim ayının ikinci haftası başlatılmasını beklemekteyiz. Türkiye Futbol federasyonu henüz liglerin başlama tarihi ile ilgili bir açıklama yapmadı bir kaç gün içerisinde gerekli açıklamanın yapılmasını ve kura çekimini bekliyoruz.

Artvin çoruhspor kulübü olarak bizler Teknik direktör coşkun Öz Hocamız ve yönetim kurulu üyeleri sezon öncesi yaptığımız toplantıda 25 yıl sonra deplasmanlı lige katılan Artvin Merkez ilçesinin ve yönetim kurulu üyelerinin yapması gerekenleri istişare ettik öncelikle problemimiz konaklama bu sorunumuzu Livane Apart işletmesinden 5 adet 20 kişinin konaklaya bileceği daireleri kiraladık bizlere bu hususta yardımcı olan Livane Apart yetkililerine teşekkür ederiz.

Artvin çoruhspor kulübü olarak bu sezon konaklama problemini apart daireler kiralayarak çözdük, önümüzdeki sezon Varyant’ta kiralamış olduğumuz ruhsat aşamasında olan arazimize inşallah Artvin çoruhspor kulübü sporcu konuk evi işletmesini yaparak uzun yıllar boyunca bu sorunu da çözmüş olacağız.

Artvin çoruhspor kulübü olarak sporcularımızın Kahvaltı ve yemek ihtiyaçlarını ise Artvin çoruhspor kulübüne ait olan Çarşı merkezde bulunan kahvaltı salonu ve lokal işletmemizi hazır hale getirerek sporcularımızın hizmetine sunduk. Artvin çoruhspor kulübü olarak konaklama, beslenme, sağlık, araç ve malzeme anlamında her hangi bir eksiğimiz şu aşamada bulunmamaktadır.

Artvin çoruhspor kulübü yönetim kurulu olarak hocamızın talepleri doğrultusunda transfer çalışmalarımızda devam etmektedir. Futbol takımız şuan 19 sporcu, 3 teknik ekip, 1 Masör ve 4 personel ile sezona hazırız, eksik olan bölgelerimize de en kısa sürede transferler yaparak bu sezon ses getiren adından çokça söz ettirecek şampiyonluğun en güçlü adayı Artvin çoruhspor kulübü olarak Ligde olacağız. Hedef profesyonel lig. Her şey hayal etmekle başlar”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI