Şevki Tonyalı 3 karşılaşma sonunda neler dedi.

Şevki Tonyalı 3 karşılaşma sonunda neler dedi.

SPOR 19.03.2020 10:37:32 40 0
Şevki Tonyalı 3 karşılaşma sonunda neler dedi.

Ali Akyıldız

PAZAR-TFF 3.lig 3.Grupta mücadele eden Pazarspor Kar yağışı nedeniyle ertelenen Malatya Yeşilyurt Spor ile evinde 1-1 berabere kaldı.

3.haftadır Pazarspor Teknik direktörü olarak takımı ile sahaya çıkan ve 2 galibiyet birde beraberlik alan Pazarspor hocası Şevki Tonyalı, yaptığı açıklamada,1-0’ a kadar galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyamadıklarını belirtti.

Tonyalı, skor lehimize geldikten sonra yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik. Bu karşılaşmada galip gelerek 3 puan almış olsaydık, Play-Off yolunda büyük bir avantaj elde edecektik” diye konuştu.

Bu maçın çok zor geçeceğinden adım gibi emin olduğunu vurgulayan Tonyalı, “Karşımızda dirençli bir takım vardı. Son 4-5 haftadır yenilmeyen bir takımdı. Lakin şu anki konumumuz itibarıyla kazanmamız gereken bir maçtı. Artık bu maçı düşünmüyoruz, önümüzde hafta sonu İstanbul’da Bayrampaşa karşılaşmasına iyi hazırlanmalıyız” ifadelerini kullandı.

Şevi Tonyalı, Son iki maçta aldığı galibiyetle takıma ve seyircilere yeni bir hava yakalattıklarına dikkat çekerek, Şu an tansiyon biraz düşmüş gibi gözükse de biz asla umudumuzu kaybetmiyoruz. Galip gelseydik yüzde doksan Play-Off garanti olabilirdi ama yenemiyorsan yenilme sözü burada gerçekleşti. Biz son dakika golü yediğimizden dolayı çok üzgünüz. Biz 1-0’a skor geldiğinde hak ettiğimi oyunu oynayamadığım da bir gerçektir. Artık geçmişe takılıp, ağlayıp sızlamanın da bir anlamı yok. En kısa zamanda nasıl toparlanacağımız hesabı kitabını yapıyoruz. Bayrampaşa karşısında alacağımız galibiyet şu an ki durumumuzdan daha iyi konuma gelmemizi sağlayacak ve hedefe bizi yaklaştıracaktır.” Değerlendirmesinde bulundu.

Tonyalı, Seyircisiz oynamak bizim için dezavantaj oldu. Seyircilerimiz olsaydı hakemler de bu kadar basit pozisyonlarda kart gösteremezdi. Zaten seyircide böyle zamanlarda daha çok sahaya bir şekilde söz ve tezahüratla müdahale etmiş oluyor. Özellikle kendi sahamızda seyirci avantajımızı kullanamadık. Umarım kısa sürede ülkemiz normal duruma döner, bizde rahatlarız. Her şeye rağmen hedefimize ulaşmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI