Şevki Tonaylı: Biz oynanmasını istemedik

Pazarspor’un başarılı Teknik Direktörü Şevki Tonyalı 18 Temmuz’da başlayacak olan ligler için açıklamalarda bulundu.

SPOR 27.06.2020 12:14:50 32 0
Şevki Tonaylı: Biz oynanmasını istemedik

PAZAR-Pazarspor’un başarılı Teknik Direktörü Şevki Tonyalı 18 Temmuz’da başlayacak olan ligler için açıklamalarda bulundu.

Pazarspor Teknik direktör Şevki Tonyalı, liglerin 18 Temmuz’da oynanacağına ilişkin açıklama yapılmıştı. Uygulamalarla ilgili yeni açıklamalar gelmeyince süreç bugüne kadar uzadığını, bu süreçte karar açıklanmadan önce Pazarspor yönetimi toplandı. Ardından biz teknik heyet bir araya geldik ve Plan ve Programlarımızı yaptık” dedi.

Tonyalı, Şu an Yine aynı şekilde 18 Temmuz’da oynanacak kararı alındı. Bu ay sıcağın en yoğun olduğu dönemdir. Ve ligler kaldığı yerden devam edecek. Bu süreçte her takım kendisini savunmaya geçirdi. Bu süreçte tüm kulüpler kendi menfaatleri doğrultusunda karar alınmasını istediler. Federasyon ise karar vermek adına bu süreci uzattı. En doğru kararı vermek veya en az zararla bu sezonu atlatmak adına bunları yaptı. Artık karar verildi. Ligler 18 Temmuz’da oynanacak” ifadelerini kullandı

İçeriği hala belli değil. Pazarspor’un 4 dışarda 2 içeride maçı kaldı. Nasıl oynanacağı konusunda net bir açıklama yok. Diyen Şevki Tonyalı, Belki pilot bir şehir belirlenip orada oynatabilirler veya eskisi gibi devam eder. Şu an PANDEMİ süreci devam ediyor. Karşılaşmalarda gidiş, geliş sıkıntıları var. Dolaysıyla da risk hala devam ediyor. Bu olumsuzluklar göz önüne aldandığında karar değişikliği de olabilir. Hazırlıklara bizden önce başlayan kulüplerde var. Bizim gibi başlamayan kulüplerde var. Biz süreci beklemek zorundaydık. Ve de bekledik. Sağlık çok önemli şu an bile maske ile dolaşıyoruz. Maske zorunluluğu v arsa demek ki ortada ciddi bir olay vardır. Sporcularımı bu yüzden göndermek zorunda kaldım. Pazartesi sabahı nasip se geliyorlar” diye konuştu.

Pazarspor Teknik Direktörü Şevki Tonyalı, ”Hep birlikte toplanıp önce TEST olacağız ve onun neticesine göre de hemen antrenmana başlayamayız. Programımızı yaparak hazırlığa tekrar başlayacağız. Geç kaldığımızın farkındayız. Bu beklenen bir karar değildi. Sürpriz oldu. Federasyon çok baskı altında kaldı. Ve böyle bir karar almak zorunda oldu. Şu an biz avantajlıyız.2 averajla 2.sıradayız. Karar tecil olsaydı. Pazarspor şampiyon ilan edilecekti. Buna hemen altımızda buluna takımların da itiraz hakları da olurdu. Bunlar hep bir hesap işi tabi. Play-Off mücadelesi yapan takımlarda şikayetçi olacaklardı. İşte bu durumda olan takımların oynama isteği doğrultusunda karar çıktı. Ben böyle belirsiz bir ortamda oynatılmasının tarafında değildim. Artık konuşma dönemi bitti. Pazartesi COVİT-19 testi olup sonuçları bekleyip ardından çalışmalara başlayacağız. Şu an bizim konumumuzda olmak isteyen birçok kulüp var. Bizde şu an bulunduğumuz yerin kıymetini bilmek durumundayız. Biz, yönetim, sporcular, taraftarlar bunu anlayabilirsek çok iyi olacağını düşünüyorum. Şu an şampiyonluk şansımız var. Bu da birlik ve beraberlikten geçer. Yine seyircisiz oynayacağız. Buna rağmen inşaatlardan bizi seyredenler eksik olmuyor. Şimdi hedefimiz önce Play-Off ardından daha önce yaşadığımız coşkuyu yaşayarak 2.lige çıkmak olacaktır” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI