SELÇUK PAZARSPOR'DA

NEVŞEHİR KAMPINA KATILACAK !

SPOR 8.08.2013 08:03:03 11 1
SELÇUK PAZARSPOR



Kaleci Selçuk Görmüş yuvaya döndü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Pazarspor, Ofspor’dan eski kalecileri Selçuk Görmüş ile 1 yıllık mukavele imzaladı.

Kaleci Selçuk Görmüş yuvaya döndü
Pazarspor kadrosunda daha önce uzun yıllar yer alan 29 yaşındaki kaleci Selçuk Görmüş, yeniden mavi-beyazlı formayı giyecek olmanın sevincini yaşıyor.

Bu sezon Ofspor'dan yeniden eski takımına transfer edilen Görmüş, 'Uzun bir aradan sonra yuvama döndüğüm için mutluyum. Pazarspor'a beni yeniden layık gören ve transferimi gerçekleştiren kulüp başkanımız Hüseyin Yangın’a ve yöneticilere teşekkür ederim. Memleketim Pazar'a ve Pazarspor'a gelmekten dolayı çok mutluyum. Benim için yeni bir dönem başladı. İnşallah kulübümüze hayırlı olur' dedi.

Pazarspor’da Sportif Direktör Hasan Balta, bu sezon tecrübeli oyuncularla yola çıktıklarını belirterek, “Daha önce bizde forma giyen bazı futbolcularımızı kadromuza dahil ettik. Bunlardan biriside alt yapımızdan yetişen kaleci Selçuk Görmüş ile 1 yıllığına anlaşarak tekrar yuvaya dönmesini sağladık. Bayram sonrası takımın Nevşehir kampına katılarak çalışmalara başlayacak” dedi.  

Anahtar Kelimeler:
yılmaz bozkurt
8.08.2013 08:30:17
bank asya 2.ve 3 liglerde oynamış tecrübeli bir kaleci , fethi gibi refleksi kuvvetli pazarspor için çok büyük bir transfer hayırlı olsun

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı