ŞAMPİYON ÇAYKURSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ARDAHAN’A UĞURLANDI

ŞAMPİYON ÇAYKURSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ARDAHAN’A UĞURLANDI

SPOR 7.06.2018 13:40:37 70 0
ŞAMPİYON ÇAYKURSPOR TÜRKİYE ŞAMPİYONASI İÇİN ARDAHAN’A UĞURLANDI

RİZE-2017 - 2018 Sezonu Rize Amatör Futbol U17 Ligi Rize Şampiyonu olan, ÇAYKUR spor Futbol takımı, Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakalarına katılmak üzere, Çaykur Genel Müdür Vekili Yusuf Ziya ALİM ve beraberinde Çaykur Genel Müdürü Yardımcısı Dr. Turgay Turna tarafından tebrik ve başarı dilekleriyle müsabakalarının yapılacağı Ardahan iline uğurlandı.

2017 - 2018 sezonu U17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe Müsabakaları 75 ilden 127 takımın katılımıyla gerçekleşecek. 7-10 Haziran tarihlerinde altışar takımdan 19 grubun ve beş takımdan bir grubun, 8-10 Haziran tarihlerinde ise dörder takımdan iki grubun bulunduğu turnuvanın karşılaşmaları İstanbul, Ardahan, Tekirdağ, Çanakkale, Balıkesir, Sakarya, Bartın, Kütahya, Manisa, Aydın, Isparta, Afyonkarahisar, Kırıkkale, Çankırı, Amasya, Giresun, Sivas, Mersin, Hatay, Kahramanmaraş, Diyarbakır ve Siirt illeri olmak üzere 22 grup merkezinde oynanacak.

Kademe müsabakaları sonunda grup birincisi olacak 22 takım, dört merkezde 2. Kademe müsabakalarını oynayacak ve gruplarını birinci tamamlayacak dört takım final müsabakalarına katılmaya hak kazanacak. ÇAYKUR spor U17 takımının Teknik Sorumluluğu Yaşar Yüksel ve Ergün Çakmakçı tarafından yürütmektedir.

HABER: B.ALİ KAVALCI-FOTOĞRAF: OSMAN KÖSEOĞLU


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı