RİZE’ye Mesaj!

Ardeşen GSK Takım Kaptanı Perihan Topaloğlu, Hafta Sonu Oynayacak Oldukları Avrupa Kupası Maçına 7’den 70’e Herkesi Davet Etti.

SPOR 7.02.2014 10:46:46 11 0
RİZE’ye Mesaj!

Ömer Faruk Zenginal(Ardeşen)
GSK’nın Geçmişte ‘Avrupa’da Gol Kraliçeliği’ Başarısı Elde Eden Takım Kaptanı Perihan Topaloğlu, Takıma ve Taraftara İnançlarını Tam Olduğunu İfade Ederek, 7’den 70’e Herkesi Davet Etti.

Taraftar Enerji Kaynağımız!
Yıllardır Tük Hentbolunu Ülkesinde ve Avrupa’da En İyi Şekilde Temsil Etmeye Çalıştığını İfade Eden Topaloğlu, “Sayısını Hatırlayamayacağım Kadar Avrupa’da Ülkemi Temsil Ettim. Ama Bugün, Ardeşen GSK Forması Altında Ayrı Bir Heyecan Yaşıyorum. Bu Heyecanı da Bize Güvenen Koca Yürekli Taraftarımız ve Bize Her Türlü İmkanı Sağlayan Kulüp Yöneticilerimiz Veriyor. Bugün her zamankinden çok kazanmak ve başarıya ulaşmak istiyoruz. O Yüzden taraftarımızın ateşleyici gücüne çok ihtiyacımız var.” Dedi.


KAPTAN TAKIMINA GÜVENİYOR
Takım kaptanı Perihan Topaloğlu, geçen sezondan bu yana başarılı bir grafik çizdiklerini, Avrupa başarısında geçen sezon görev yapan arkadaşlarının hakkının inkar edilemeyeceğini söyledi.

Türkiye'nin hiçbir yerinde hentbola bu denli destek veren taraftar olmadığını savunan Topaloğlu, şunları kaydetti:

'Daha önce oynadığım takımlarda dahi bu kadar kalabalık ve coşkulu taraftarı bir arada görmedim. Bu yönden çok şanslı olduğumuza inanıyorum. Moralimizin bozuk olduğu günler olabiliyor. Her maç, bütün oyuncular iyi olmayabiliyor. Taraftar o kadar büyük bir destek veriyor ki o gün iyi oynamak istiyoruz. Taraftarımız bizi destekledikçe o coşkunun karşılığını vermek istiyoruz. İlk golü atamasak bile ikincisini mutlaka atmak istiyoruz. Bazı maçlarımız kolay geçmesine rağmen taraftarımız için daha çok gol atmak istiyoruz. Onlar her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizi bir adım daha ileriye taşıyor.'



'EN BÜYÜK HAYALİM FİNAL OYNAMAK'
Avrupa kupalarındaki hedeflerinin final oynamak olduğunu belirten Topaloğlu, 'Avrupa'da maç, ligimize göre çok daha zor ama bizler bunun bilincindeyiz. Şehir ve camianın ilk kez Avrupa'da mücadele etmesi bizi etkilemeyecektir. Birçok arkadaşımız daha önceden tecrübeye sahip. İlk hedefimiz bu turu geçerek sekiz takım arasına kalmak. Benim en büyük hayalim bu takım ve seyirci ile final oynamak. Bunu çok istiyorum ve takım olarak da bunun olmasını çok istiyoruz. Final yolunda kura çekimleri de elbette önemli. Takım olarak biz kendimize güveniyoruz' ifadelerini kullandı. 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI