RİZELİ YILDIZ JUDOCULAR BALKANLARDA ŞAMPİYON OLDU

RİZELİ YILDIZ JUDOCULAR BALKANLARDA ŞAMPİYON OLDU

SPOR 19.07.2018 07:07:42 26 0
RİZELİ YILDIZ JUDOCULAR BALKANLARDA ŞAMPİYON OLDU

RİZE-Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nın tamamlandığı Karadağ’ın Niksiç’te Milli takımımız toplamda elde ettiği; 11 altın, 9 gümüş ve 8 bronz madalya ile zirvedeki yerini pekiştirdi.

Yıldızlar Balkan Şampiyonası’nı toplamda elde ettiği 11 altın, 9 gümüş ve 8 bronz madalya ile bir anlamda balkanları fetih ettiler.

Şampiyonda, Rizeli bayan Judoculardan 52 Ayşe Nur KARADAĞ Yıldızlar Balkan Şampiyonası birincisi, bir başka Rizeli Judocu olan 42 kiloda Azmi KOCABEY Yıldızlar Balkan Şampiyonası üçüncüsü oldu.

Karadağ’ın Nikisiç şehrinde tamamlanan şampiyonanın ikinci ve son gününde şampiyonanın altın madalya kazanan birincisi, Ay-yıldızlı Rizeli bayan judocu Ayşenur Karadağ’ın Antrenörleri Akif Kalça, Turgut Saruhan ve Gülcan Çakmakçı tarafından yürütülmektedir.

Erkeklerde bronz madalya kazanan Yıldızlar Balkan Şampiyonu Rizeli Judocu Azmi Kocabey’ın Antrenörlükleri, Gökcan Akgün, Yunus emre Kararman tarafından yürütmektedir.

Rizeli Judo Antrenörleri ve sporcular, gerek yurt içinde, gerekse yurt dışında gerçekleşen uluslararası yarışmalarda kendilerine her türlü desteği ve imkânı tanıyan, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ve Judo Rize İl Temsilcisi Harun Öztürk’e teşekkürlerini ilettiler.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI