Rize'li Sporcular derece yaptılar

Çayeli Spor Taekwon do takımı yıldızlar ve minikler kategorisinde Giresun’da düzenlenen şampiyonada Rize’ye dereceyle döndüler.

SPOR 30.06.2014 09:45:24 57 0
Rize
Dereli ilçesinde Minikler ve Yıldızlar kategorisinde düzenlenen 2. Dereli Kümbet Şenlikleri Taekwon do şampiyonasına Rize, Trabzon, Gümüşhane, Ordu, Amasya, Erzurum, Niğde, Elazığ, Kayseri, Giresun olmak üzere 10 ilden toplam 160 sporcu katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde Dereli kaymakamlığı ve Dereli Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 2. si düzenlenen Dereli Kümbet Şenlikleri Taekwon do Şampiyonası 25-26 Haziran 2014 tarihleri arasında Dereli Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Çayeli Spor Taekwon do takımı Antrenörü Ramazan köse; katılmış olduğumuz turnuva Türkiye şampiyonası düzeyinde bir turnuva olması, sporcularımızın dereceye girmesi özellikle turnuvada milli sporcularla yarışmamız bizleri memnun etti.

Sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Çayeli halkının desteği ile bu başarıları daha yukarı seviyelere taşıyacağımıza inanıyoruz. Bize desteklerinden ötürü Neşe Çay’a Sedat ve İdris Abanoz’a katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.
”şeklinde açıklamalarda bulundu.”
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI