RİZELİ İŞ ADAMI KAVALCI TEKRAR BJK YÖNETİMİN’DE

RİZELİ İŞ ADAMI KAVALCI TEKRAR BJK YÖNETİMİN’DE

SPOR 17.09.2018 15:31:07 18 0
RİZELİ İŞ ADAMI KAVALCI TEKRAR BJK YÖNETİMİN’DE

BJK Akatlar Spor Kompleksi’nde gerçekleşen, BJK Olağanüstü Seçimli Genel Kurul toplantısı seçimlerine tek aday olarak katılan, Beşiktaş Kulubünun mevcut başkanı Fikret Orman 1911 oyla yeniden BJK Kulübüne 4’kez YK Başkanlığına seçildi.

2012 yılında Başkan Fikret Orman’ın listesinden Beşiktaş Jimnastik Kulübü A.Ş. Başkanlığına seçilen, Rize’nin İyidere İlçesinden olan iş adamı Ahmet KAVALCI’nın tekrardan BJK Yönetim kuruluna seçilmesi Rize ve İyidere İlçesinde sevinçle karşılandı.

BJK Yönetim Kurulu üyeliğine yeniden seçilen Ahmet Kavalcı, daha önce BJK Başkanı Fikret Orman’ın listesinden YK Üyesi ve Futbol Komitesi üyesi ve Futbol Komitesi üyesi görevlerinde bulunmuştu.
Ahmet Kavalcı kimdir? 1960 yılında Rize’nin İyidere İlçesinde doğdu. Rize Ticaret Lisesini mezunu, Aytur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı evli ve 2 çocuk babasıdır. Beşiktaş Kulübünün yeni yönetimine seçilen ikinci bir Rizeli olan, Şafak Mahmutyazıcıoğlu 1980 yılında Rize’de doğdu. Mahmutyazıcıoğlu Hukuk Fakültesi mezunu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
 


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI