Rize’de Su Sporları Alanında Bir Adım Daha

Rize’de Su Sporları Alanında Bir Adım Daha

SPOR 14.12.2019 09:15:08 18 0
Rize’de Su Sporları Alanında Bir Adım Daha

İçişleri Bakanlığınca desteklenen ve Çayeli Denizcilik Lisesi Spor Kulübünce hazırlanan “Çayeli Su Sporları Merkezi Oluyor Projesi”  Rize Valisi Kemal Çeber’in katıldığı törenle uygulamaya konuldu.

Hayata geçirilen proje ile Çayeli Denizcilik Lisesi öğrencilerine kano, rafting ve dalış eğitimleri verilerek gençlerin bu alanlarda tecrübe kazanması ve başarı sağlaması hedeflenmektedir.

Projenin açılışında Vali Kemal Çeber’ e, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran,Çayeli Kaymakamı Mehmet Öztürk, Pazar İlçesi Kaymakamı Ayhan Terzi, İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı ve yönetim kurulu üyesi Nusret Bayraktar eşlik ettiler.

Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı yaptığı açılış konuşmasında, hazırlanan hibe destekli projelerle rafting sporunda elde edilecek başarılara değindi.

Vali Kemal Çeber, Çayeli Denizcilik Lisesinin idareci ve öğrencilerini gayretli çalışmalarından dolayı tebrik ederek, “Deniz sahilinde olan Rize’mizin deniz ve su ile ilgili konularda daha aktif ve daha başarılı olmalı.Denizden ve su kaynaklarından daha fazla istifade etmenin önemli olduğunu düşünüyorum.   Çayeli İlçemizde uygulamaya konulan projemizi her aşamasında yakından takip ediyordum. Projenin ve açılan tesisimizin çok faydalı olacağını, gençlerimizi su sporlarıyla buluşturacağını ümit ediyorum. Rize’ye Çayeli’ne hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI