Rize Şampiyonu Oldu.

Rize Belediyespor U-19 Rize Şampiyonu Oldu.

SPOR 5.02.2014 21:06:06 18 0
Rize Şampiyonu Oldu.

Rize Belediyespor U-19 Futbol Takımı Derepazarı İlçe stadında oynanan play-off maçında Çaykurspor ile 3-3 berabere kaldı.

        Rize Belediyespor grup maçlarında 10'da 10 yaparak play-off grubuna lider çıkmıştı. play-off maçlarında Pazarspor'u 2-0 Ardeşenspor'u 6-0 yenip Çaykurspor ile 3-3 berabere kalarak Rize Şampiyonluğuna imza attılar. Şampiyon olan Rize Belediyespor Futbol Takımı İlimizi Bölge Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

        Şampiyon Takımın Teknik Direktörü Önder Demir; ' Bütün Sezonun çalışmalarının emeğini şampiyonlukla sonuçlandırdık. Rize Belediyespor   U-19 Futbol Takımı bu şampiyonluğu kazanarak ne kadar iyi bir takım olduğunu kanıtlamış oldu. Bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen spora ve sporcuya  sahip çıkan başta Rize Belediye Başkanımız Halil Bakırcı olmak üzere Şampiyonlukta emeği geçen Rize Belediyespor Kulübü Başkanı İlyas Ataç, Genel Koordinatörümüz İdris Ocak'a, Kulüp Hocalarıma, Kulüp çalışanlarına futbolcularım ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum' dedi.

    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı