Rıdvan Şükür, Beden eğitimi ve spor kongresine katıldı.

Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür, Nişantaşı üniversitesinde düzenlenen 1. Uluslararası Beden eğitimi, spor, Rekreasyon ve dans kongresine katıldı.

SPOR 30.04.2018 07:15:15 62 0
Rıdvan Şükür, Beden eğitimi ve spor kongresine katıldı.

Spor dünyası tarafından yakından tanınan dağcı ve maratoncu Rıdvan Şükür, ilk kez düzenlenen Beden eğitim, Spor, Rekreasyon ve dans kongresinde alanında uzman akademisyen ve bilim adamları ile görüştü, bilgi alışverişinde bulundu.

Toplum olarak son yıllarda hareketsiz bir yaşam tarzını tercih ettiğimizi söyleyen Şükür, beslenme alışkanlıklarımızın değişmesiyle birlikte gittikçe Obezleşen bir toplum haline geldiğimizi ifeda eden Şükür, spor yapmayan bir toplum olduğumuzu belirtti. Katıldığı konferans ve atölyelerde bilim adamlarının söylediklerini not aldığını söyleyen Şükür, günlük yaşantımızda hareket eksikliğimiz olduğunu, bu konuya çözüm bulunmasını şart olduğunu dile getirdi.

Kongrede sunulan bildirilerin sahada uygulanmadığı zaman, kağıt üzerinde yazılı bilgi olmaktan ileri gidemediğini bu durumda sunulan bildirilerin kimseye yararının olmadığını, beden eğitimi ve spor alanında sahada çözüm beklediklerini dile getirdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI