RAKİBİ GALATASARAY'I BEKLİYOR.

Arhavi Voleybol spor Pazar günü kendi evinde oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor.

SPOR 9.10.2020 22:07:35 72 0
RAKİBİ GALATASARAY

Hayati Akbaş

ARHAVİ-TVF Efeler liginde mücadele eden temsilcimiz Arhavi Voleybol spor Kulübü takımı Pazar günü kendi evinde Galatasaray ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına devam ediyor Tecrübeli Baş antrenör Şükrü Yengil gözetiminde günde çift çalışma yaparak rakibini bekleyen ev sahibi ekip sezona iyi başlayamamanın üzüntüsünü yaşarken, güçlü rakibi karşısında iyi oynayarak Galibiyete uzanmaya çalışacak.

Arhavi Voleybol spor Genel Koordinatörü İbrahim Dağıstanlı, takımlarının milli olduğunu ve hiçbir yabancı oyuncu kadrolarında bulundurmadan sahaya çıktıklarını ifade ederek bu yılkı genç kadroları ile amaçlarının ligde kalıcı takım olmak oluğunu ifade etti.

Sınırlı olanaklarla zoru başarmak için çaba gösterdiklerini ifade eden Dağıstanlı HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer’e de takıma verdiği maddi ve manevi destek için teşekkür etti.

Takımı büyük emekler harcayarak geçen sezon ligde kalmasında önemli rol oynayan isimlerin başında gelen Ufuk Yıldız geliyor. Yıldız, bu yılda Fahri Başkan olarak yine özverili çalışmaları ile takıma her türlü desteği vermesinden dolayı takdirle karşılanıyor. Yönetim ve fahri başkan ve Genel Koordinatörün elbirliği vererek takımı ligde tutmak için gösterdikleri üstün çabada her türlü takdiri şimdiden hak ediyor.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI