PEDALLER ZAFER İÇİN ÇALIŞTI!

Rize ve ilçelerinde bisiklet tutkunları herkes katıldı.

SPOR 1.09.2013 10:42:42 41 0
PEDALLER ZAFER İÇİN ÇALIŞTI!


Çayeli Gençlik Derneği ve Madenli Gençlik Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe Rize başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden profesyonel bisiklet kullanıcıları ve bisiklet tutkunu olan herkes katıldı.

Katılımcılar arasında Çayeli Bakır İşletmeleri Genel Müdürü Ian Anderson ve Çayeli Bakır İşletmeleri Mekanik Müdürü James Doherty de katıldı.

Genel Müdür Ian Anderson yaptığı açıklamada, “Böyle güzel bir organizasyonda yer almak beni ve arkadaşım James Doherty çok mutlu etti. Gençlerimizin bu organizasyonu bisikletin hayatımızdaki önemini belirtmektedir. Motorlu ulaşım araçlarını kullanmak yerine hem çevreyi korumak hem de sağlığımızı, vücudumuzu formda tutmak için bisiklet kullanımı yaygın hale getirmemiz gerekmektedir” dedi.

Startın verilmesi için tura katılacak olan Bisiklet kullanıcıları araçlarla Senoz Vadisi Buzlupınar köyüne çıkartıldı. Tur boyunca Jandarma trafik ekipleri güvenliği sağlarken, bisiklet kullanıcılarının arkasından takip eden Çayeli ilçe Sağlık Ekibi oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı tedbirlerini aldılar.

Jandarma aracının eşliğinde Buzlupınar köyünden yola çıkan bisiklet kullanıcıları yeşilin ve mavinin doğaya verdiği güzellikler arasında süzülerek neşeli bir şekilde turun keyfini çıkardılar. Yaklaşık 40 dakika süren tur Madenli Belediyesi önünde son buldu.

Tura katılan ve gelen misafirlere önceden hazırlanan pasta ve meşrubatlar ikram edildi. Verilen ikramın ardından bisiklet turuna katılan kullanıcılara katılım belgeleri verilmesi için tören düzenlendi.

Törende İlk olarak Madenli Belediyesi Başkanı Mustafa Tüyloğlu Ian Anderson'a ve James Doherty başta olmak üzere diğer katılımcılara katılım belgesi takdim edildi.

Töreninin ardından Çayeli Gençlik Derneği ve Madenli Gençlik Derneği Tarafından Madenli Belediyesi Başkanı Mustafa Tüyloğlu'na plaket verildi.(Çay TV)



 

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı