PazarZaferspor Şampiyonluğunu Horonla kutladı

Pazar Sentetik Saha ’da 2.Amatör kümede mücadele eden PazarZaferspor ile Güneysuspor karşı karşıya geldiler. Daha önce 1.Amatör Kümeye çıkmayı garantileyen iki takımın karşılaşması nefesleri kesti.

SPOR 24.04.2016 20:06:17 126 2
PazarZaferspor Şampiyonluğunu Horonla kutladı
Fotoğraflar; Ali Akyıldız
Stat
, Pazar Sentetik saha

Zaferspor
; Uğur, Murat Kiraz, dakika 85 (Yasin), Caner, Murat Parmak, Bayram, Sinan, Bahadır, dakika 80.(Erdem), Aykut, Selim Zaman, Selim Karahan, Coşkun, Dakika 63.(Mücahid)

Güneysuspor
; Arser, Sancak, Okan, Fatih, Barış, Batuhan, Emrah, Ramazan, Hakan, Bahri, Yaşar

Maçın ilk yarısı 45.dakikada Pazar Zaferspor’dan Selim Zamanın golüyle 1-0 tamamladı.2.yarıda 65.dakikada bu kez yine Selim Zaman takımını 2-0 galibiyete taşıyan golü Güneysu ağlarına yolladı.


 
Goller, Dakika 45,Dakika 65 Selim(Zaferspor)

Kırmızı Kart; Dakika 60 Selim Karahan(Zaferspor) Dakika 60 Emrah(Güneysuspor)

Pazar Sentetik Saha ’da 2.Amatör kümede mücadele eden PazarZaferspor ile Güneysuspor karşı karşıya geldiler. Daha önce 1.Amatör Kümeye çıkmayı garantileyen iki takımın karşılaşması nefesleri kesti.

İlk karşılaşmayı Güneysu da 1-0 kaybeden Pazar ekibi Pazar Zaferspor bu kez evinde rakibini 2-0 yenerek rövanşını almış oldu. Zaferspor lig 1.si olarak 25 Puanla ligi tamamladı.

Kalabalık bir seyirci topluluğunun izlediği karşılaşma sonucunda Zaferspor takımı oyuncuları tulumla sahanın içinde horon oynayarak zaferini seyircileriyle birlikte kutladı.

Maçtan sonra Zafer Mahallesi Muhtarı Muhammed Oral, Kulüp Başkanı Naci Terzi, Yahya Terzi ve sporcular sevinçlerini kaçkar53.com kameraları ile paylaştılar…..
















KAÇKAR53.COM paylaşan: abuzun
Anahtar Kelimeler:
Ekrem KURT
24.04.2016 21:44:09
daha önce 1. ci amatore cikmayi garanti̇leyen i̇ki̇takimin ayni zaman da li̇gi̇n şampi̇yonunu beli̇rli̇yecek bu önemli̇ maci kazanan ve şampi̇yon olan zafer sporu kutluyorum bügün tam bi̇r fi̇nal maci i̇zledi̇k zafer spor eski̇ şampi̇yoluklara bi̇r yeni̇si̇ni̇ ekledi̇ 1.i̇nci̇ amatorde de başarilar di̇li̇yorum

A.SAYMAZ
25.04.2016 08:43:00
mahallemi̇n takimini böyle görmek öyle gurur veri̇ci̇ki̇ keşke bende bu güzelli̇klerden mahrum kalmasam bu zevki̇ heycani yaşayabi̇lsem tebri̇kler.

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI