Pazarspor'dan Beşiktaş'a transfer.

Pazarspor da antrenör olarak görev yapan Ahmet Özkaya Beşiktaş Bölge izleme sorumlusu oldu.

SPOR 14.11.2013 18:43:43 109 0
Pazarspor



 Pazarspor Profesyonel Takım Eski Antrenörü, BJK Rize Futbol Okulu Kurucusu Ahmet Özkaya, Beşiktaş spor Kulübü Karadeniz Böle İzleme Antrenörlüğüne getirildi.
Antrenör Ahmet Özkaya; ' BJK Yönetim kurulu üyesi ve BJK ikinci başkanı Sayın Ahmet Kavalcı’nın çok büyük katıları sayesinde, Karadeniz ve tüm Türkiye'deki yetenekli sporcuları BJK kulübümüz bünyesine kazandırma çalışmalarımıza devam ediyoruz.' dedi.

 Şu anda BJK Rize Futbol Okulu kurucusu ve sorumlusu olan Ahmet ÖZKAYA, aynı zamanda Türkiye ‘de Beşiktaş spor Kulübü izleme Antrenörlüğünü yapan 2 kişiden birisi olarak görev yapıyor.
1997-2006 doğumlu sporcuların izlenmesi takip edilmesi ve transferi konusunda tam yetkili olan Ahmet Özkaya kimdir? '1976 yılında, Rize- Fındıklı İlçesinde doğdu. İlk, Orta, Lise Öğreniminden sonra, 2000 yılında Azerbaycan'da, Azerbaijan State Of Physical Culture And Sports Academy'de Öğrenimini tamamladı. 2002'de Çaykurspor'da Gençlik Gelişim Antrenörlüğü, 2003'de Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu, 2004'de S. Gençler Ligi Teknik Sorumlusu, 2005'de Pazar spor'da S.Gençler Ligi Teknik Sorumlusu, 2007-2008'de ÇAYKUR spor Kulübü Teknik Sorumlusu, 2009'da Derepazarı Sporda Amatör Takım Teknik Sorumlusu, 2011'de Arhavi sporda Bal Teknik Sorumlusu, 2012'de Pazar sporda Profesyonel Takım Antrenörlüğü görevlerinde bulundu.,Aynı zamanda BJK Rize Futbol Okulu Kurucusu ve Sorumlusu olarak hizmet veren UEFA A Lisans Antrenörlük Diplomasına sahip Ahmet Özkaya evli ve bir kız çocuk babasıdır.'
 HABER: BAYRAM ALİ KAVALCI
    

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI