PAZARSPOR'DA BAYRAM TATİLİ !

2.ETAP 10 AĞUSTOS'DA NEVŞEHİR'DE BAŞLAYACAK !

SPOR 7.08.2013 22:45:45 24 0
PAZARSPOR





Pazarspor, Pazar’daki çalışmalarını tamamladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Pazarspor’da yeni sezon hazırlıklarının ilk etabı olan Pazar’daki çalışmaları bu sabah yaptığı idmanla tamamladı.

Pazarspor, Pazar’daki çalışmalarını tamamladı
Teknik Direktör Şevki Tonyalı ve ekibi nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan Mavi-Beyazlılar’da futbolcuların hırslı ve istekli görüntüsü ileri için ümit verdi.

Pazarspor’da Sportif Direktör Hasan Balta, 1461 Trabzon ve Çaykur Rizespor ile yaptığı hazırlık maçlarında çok iyi pir performans ortaya koyduklarını ifade ederek, “Oyuncularımızın performansı ilerisi için umutlarımızı daha da artırdı. Eksiklerimizi giderdiğimizde çok daha iyi bir seviyeye geleceğiz” dedi.

Balta, 23 Temmuz’da Pazar’da başladıkları çalışmaları bugün tamamladıklarını belirterek, “Bayram dolayısıyla futbolcularımıza 3 gün izin verdik. 10 Ağustos akşamı karayolu ile 2. Etap çalışmalarımız için Nevşehir’e hareket edeceğiz. Burada 3-4 hazırlık maçı yapacağız” dedi.

Bu arada Pazarspor, iç transferde Evren Erdeniz ve Ramazan Öztürk ile bir yıl daha anlaşma imzaladı. Ayrıca Fethi Bilgin, Aykut Civelek, Devrimcan Beyaz, Erdinç Çepoğlu ve Feyyaz Aydil ile sözleşmeleri birer yıl daha uzattı.


 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI