Pazarspor zor günleri atlatacak güçte bir takımdır.

Pazarspor zor günleri atlatacak güçte bir takımdır.

SPOR 27.10.2019 11:15:42 48 1
Pazarspor zor günleri atlatacak güçte bir takımdır.

TFF 3.lig 3.Grupta mücadele eden Pazarspor Teknik Direktörü, Genç çalıştırıcı Eski Pazarspor futbolcusu Kadir Kar, Nazilli Maçı sonraında yaptığı açıklamalarda seyircilere güven verirken,yapılan haksızlıklardan da şikayetçi oldu.

PAZAR-Nazilli Belediyespor’a karşı ilk yarı çok kötü oynadık. Orta sahada Fatih’in eksikliğini çok hissettik. Mehmet’i monte ettik. Stoper’de daha güçlü olmak için. Kadir’in yanında ama istediğimiz verimi alamadık” söyleyen Pazarspor Teknik Direktörü Kadir Kar, “Taktiksel anlayışımızda da başarılı olamadık. Karşılaşmada ilk yarı sezonun en kötü oyununu, en kötü mücadelesini yaptık. İkinci yarı oyunun başında yapmış olduğumuz hamlelerle durumu 2-1 e getirdik. Kazanma hamleleri yaptık.81.dakikada atmış olduğumuz gol ofsayt olarak değerlendirildi. Umarım öyledir. Bu bardağı artık taşırdı. Kelkit maçında gol atıyoruz. Yine ofsayt sanki genç takımız diye, mütevazı takımız itiraz etmezler düşüncesi mi taşıyorlar onu da bilemiyorum. Futbol camiası büyük olsa da herkes birbirini tanıyor. Ne olduğunu herkse görüyor. Bu maçta Ofsayt olarak değerlendirilmeyen golümüz olsaydı durum2-2 ye gelecek ve rüzgârı da arkamıza alıp belki de 3 puan alacaktık” dedi.

Kar “ İşin aslı son 3 maçta 3 te üç galip olduk. Ardında 3 maç ve 3 mağlubiyet aldık. Batman maçında ilk beş dakikadan sonra mükemmel bir oyun oynadık, atamadığımız gollerden sonra mağlup olduk. Kelkit’e yine çok iyi oynuyorduk.Net bulduğumuz pozisyonlar, verilmeyen goller, dakika 90 da kaçırdığımız yüzde yüz gol, dakika artı 90 da ofsayttan bir gol yedik ve yenildik. Gelelim bu maça burada da ilk yarı çok kötü oynadık. İkinci yarı düzeldik.2-1 i bulduk. Yine verilmeye bir gol ve son dakika golüyle yine mağlup olduk. Bizim ufak tefek hatalarımız var. Genç çocuklar tecrübeleri az ve biz buna ek olarak da cezalandırılıyoruz. Onları düzelteceğiz. Yeni bir rüzgârı arkamıza alıp yolumuza devam edeceğiz. Şu ana kadar yaptığımız karşılaşmada içeride ve dışarıda inanılmaz güzel oynuyoruz. Mücadele ediyoruz. Pozisyonlar buluyoruz. Ben daha çok ilk maçtan bu yana takımın gelişimine bakıyorum. Her maç üzerine koyuyorlar. İşte Lider gibi Nazilli’yi elimizden kaçırdık. Bu uzun bir maraton köprünün altından çok sular akacak. Hatalarımızı telafi edeceğiz. Bu takımda o güç ve inancı görüyorum” söyleyerek sitem dolu açıklamalar yaptı.


Anahtar Kelimeler:
Mert
27.10.2019 15:08:01
Ligin dibindekiler kendi aralarında oynadığında pazarspor dahada diplere inecek.zor fikstür başlıyor şimdi.kadir kar dünkü futboldan sonraki konuşmalarına mo modisinamp

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı