Pazarspor Nazilli deplasmanında 2-0 galip geldi

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Pazarspor, konuk olduğu Nazilli Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.

SPOR 20.04.2014 18:42:29 26 0
Pazarspor Nazilli deplasmanında 2-0 galip geldi
Pazarspor, deplasmanda play-off mücadelesi veren rakibi Nazilli Belediyespor’u 59. dakikada Feyyaz ve 74. dakikada Uğur'un attığı golle 2-0 yenerek, tehlikeli bölgeden uzaklaşmak için büyük bir avantaj yakaladı.

Nazilli Belediyespor: 0 - Pazarspor: 2

Stat: Nazilli Şehir

Hakemler: Ömer Faruk Ocak, Ali Etlikçi, Emrah Altınsoy

Nazilli Belediyespor: Sofu, Bora, İlker, Yusuf, Lider, Barış, Oktay (Dk. 70 Onur), Gökhan, Caner, Yahya, (Dk. 54 Hicabi), Tufan

Pazarspor: Onur, Ömer Hacısalihoğlu, Nuh, Muhammed (Dk. 70 Hacı Şükrü), Mehmet, Uğur, Mikail, Cabir (Dk. 77 Adem), Umut (Dk. 89 Erdinç), Aykut, Feyyaz

Goller: Dk. 59 Feyyaz, Dk. 74 Uğur (Pazarspor)

Sarı kartlar: Dk. 82 Lider, Dk. 89 Tufan (Nazilli Belediyespor), Dk. 70 Muhammed (Pazarspor)

MAÇTAN NOTLAR

Nazilli Belediyespor ligin bitimine 3 hafta kala play-off umutlarını söndürdü.

Maç başı ve sonunda bir grup Nazilli Belediyespor taraftarı ‘yar saçların lüle lüle Taşkın Hoca sana güle güle’ diyerek tempo tuttu.

Pazarspor oynadığı futbolu ile maç sonunda Nazilli taraftarından uzun süre alkış aldı. Pazarsporlu futbolcularda Nazilli taraftarlara alkışlarla karşılık vererek sahayı terketti.

Nazilli Belediyespor’u desteklemek üzere bin 500 taraftar ile Pazarspor’u desteklemek üzere 4 taraftar tribünde yerini aldı.

Çelik, güzel ve anlamlı bir galibiyet oldu

Pazarspor teknik direktörü Hasan Çelik, maç sonrası yaptığı açıklamada, deplasmanda güçlü rakipleri Nazilli Belediyespor karşısında aldıkları 2-0 galibiyet ile mutlu olduklarını belirterek, “Hafta içersinden itibaren çok iyi hazırlandık. Daha önceden izlediğimiz rakibimizin açıklarını tespit etmiştik ve çalışmalarımıza bu yönlerde ağırlık verdik. Zor bir maç olacağını tahmin ediyorduk ilk dakikalardan itibaren etkili oynadığımız ve birçok pozisyondan faydalanamamamıza rağmen 2-0 kazandığımız bu müsabakada sporcu kardeşlerim tüm güçleri ile mücadele etmişlerdir. Onları bu özverili mücadelelerinde dolayı teker teker alınlarından öpüyorum ve teşekkür ediyorum. İnşallah bu hafta sahamızda oynayacağımız Bugsaş maçını kazanarak ligde kalmayı garantilemek istiyoruz. Bu maçta da her zaman olduğu gibi taraftarımızı arkamızda görmek istiyoruz” dedi.






Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI