Pazarspor Kulübü Başkanı Taşkın’dan Özel Açıklamalar

Pazarspor Kulübü Başkanı Taşkın’dan Özel Açıklamalar

SPOR 2.12.2019 15:36:53 77 0
Pazarspor Kulübü Başkanı Taşkın’dan Özel Açıklamalar

Ali Akyıldız

PAZAR-TFF 3.lig 3.Grup takımlarından Pazarspor ’un başarılı Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın “hep birlikte el ele verebilirsek 2.lig hayal olmaktan çıkar gerçekleşir” dedi.

TFF 3.Lig 3.grupta 18 takımın yer aldığı sıralamada toplamış olduğu 25 puanla ilk beş içinde bulunan Pazarspor ‘un başarılı Kulüp Başkanı Mustafa Taşkın yaptığı açıklamalarda çok önemli mesajlar verdi.

Bilindiği üzere bu yıl yeni yönetimi devraldık. Ben ve yeni yönetici arkadaşlarım tamamen Pazarspor ‘un menfaatleri doğrultusunda çalışmalara başladık” söyleyen Başkan Mustafa Taşkın “Sıkışık bir bütçemiz vardı. Mütevazı bir takım kuracağız dedik, gençlere yöneldik. Bildiğiniz gibi Pazarspor ‘un bu liglerde 30 yıllık bir tecrübesi var. Buna bizim bir kazanımımızdır. Ne kadar mütevazı bir takım kursak da bu takımı nereye kadar götürebilirsek arkasında duracağımızı ben ve yönetim arkadaşlarımız taahhütte bulunduk” dedi.

“İlk yarının son iki maçına geldiğimizde Play-Off içinde yer alıyoruz” ifadesini kullanan Mustafa Taşkın “ Bu bizim için bir başarıdır. Fakat Buraya gelmişken daha iyi n eden olmasın diye de düşünmüyoruz değil. Bunun içinde maddi olanaklar ön plana da çıkıyor. Maalesef şunu demek istiyorum “BİRAZ SAHİPSİZ KALDIK” Belediye ve STK lar bir şeyler yapmaya çalışıyor ama giderler yanında bu çok küçük kalıyor. Biraz daha duyarlı olmamız gerekiyor. Pazarspor 2019-2020 sezonunda çok güzel bir başarı yakaladı. Daha da iyi olmamız için sadece manevi değil maddi desteğe de ihtiyacımız var. Eninde sonunda bu iş sermayeye dayanıyor” dedi.

Mustafa Taşkın , “ Pazar’ın böyle dinamikleri var. Önemli olan bu dinamikleri harekete geçirebilmemizdir. Ben inanıyorum ki, İstanbul başta olmak üzere diğer illerdeki iş adamlarımızın da Pazarspor’a katkıda bulunmak istediklerini de biliyorum ama ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Biz de bundan sonra katkılar yapıldığında sosyal medyada neler yapacaklarımızı onlara göstereceğiz. Pazarspor Pazar’ın aynasıdır.”SİYASETÇLERİN DE PAZARSPOR’A BİRAZ DAHA SAHİP ÇIKMALARI GEREKİR”. Biraz daha ilgilenmelerini, kamuoyu oluşturmalarını, kamuoyu oluştuğunda maddi ve manevi desteklerin daha da geleceğine ben inanıyorum. Bunun içinde bizim de bir kamuoyu oluşturmamız gerekiyor. Bildiğiniz üzere genç bir takım kurduk. Sahada keyifli bir takım izliyoruz. Seyirciye bakıyorum. Her geçen gün artan bir tablo var ortada. Bu da gösteriyor ki, Pazar’da Pazarspor seyrediliyor ve de seviliyor. Başarıda geldiği zaman Başarı devam ettikçe de seyirci desteğimiz daha da artacaktır. Bunun içinde bizim “MADDİ SIKINTIMIZI ATLATMAMIZ GEREKİYOR”. Rakiplerimiz ya kurum takımı ya da büyük illerin takımları bunlarla finansman konusunda yarışmamız çok zor. Ama Pazarspor Pazar halkının takımdır. HİÇ KİMSEYE DE GÖBEK BAĞIMIZ YOK”, Bu açıdan da Pazarspor son derece önemli kulüptür. Buna hep beraber sahip çıkmamız gerekir. Kamuoyunun desteğine ihtiyacımız var. Siyasi Partilerin, STK ların ve seyircilerin desteğine ihtiyacımız var. Biz yönetici arkadaşlarımız gecemizi gündüzümüze katıp bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bizimde yapabileceklerimiz sınırlı. Hep beraber olursak, arkamızda de bu tip oluşumları görürsek daha güçlü oluruz ve takımımız çok daha iyi yerlere gelir. Pazarspor ’da öncelikle finansman sorununu çözer, birlik ve beraberlik tesis edebilirsek 2.LİG HAYAL DEĞİLDİR, DENEYİMİMİZ DE VAR” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI