Pazarspor Hocası Kadir Kar Hedefini belirledi.

Pazarspor Hocası Kadir Kar Hedefini belirledi.

SPOR 3.02.2020 14:16:56 47 0
Pazarspor Hocası Kadir Kar Hedefini belirledi.

Ali Akyıldız

PAZAR-TFF 3.lig 3.grupta mücadele eden Pazarspor son iki haftada 6 puan toplayarak grubunda 35 puanla 2.sıraya yerleşti. Başarılı takımın başarılı hocası Kadir Kar bunun sırlarını şöyle açıkladı.

Başarının Sırrı

Başarının sırrı sporcularımızın büyük özveri göstermeleridir. Mücadele etmesidir. Oyun anlayışımıza sadık kalmalarıdır. Bir oyun stratejisi belirliyoruz. Rakibe göre ne istiyorsak saha bunu yerine getiriyorlar. Taktik ve bireysel disipline inanılmaz bir şekilde uyum sağlıyorlar. Bunu karşılığını ise son iki haftada aldık. Önümüzde Yeşilyurt maçı var. Yine çok zorlu bir karşılaşma, ligin alt ve üst takımlar arasında oyun ve puan yönünden fazla fark Yoko yüzden çok iyi hazırlanmalıyız.

HEDEF 2.LİG Mİ…!

İlk olarak ilk beş içinden kopmadan yolumuza devam etmeliyiz. Hedefimizi her hafta kazanmak üzerine planladık. Önemli olan 34.hafta sonunda nerede olacağımızdır. Şu anda ligde 2.sıradayız ama lig her hafta büyük değişkenlik gösteriyor. Disiplini bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

SEYİRCİMİZ MÜKEMMEL

Her hafta olduğu gibi MODAFEN maçında da stada gelerek bize destek verdiler. Karacabey maçında da aynı destek devam etti. Onları bundan sonra daha da yanımızda, arkamızda 12.güç olarak görmek istiyoruz. Herkesi stada bekliyoruz


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI