Pazarspor hocası Badoğlu'ndan çok özel açıklamalar

Türkiye Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Pazarspor takımı deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK takımını 24-26 mağlup etti.

SPOR 17.09.2018 15:51:12 167 0
Pazarspor hocası Badoğlu

PAZAR-Badoğlu kazanılan karşılaşma sonrasında kaçkar53.com’a yaptığı açıklamalarda; “ Yılların süper lig takımı köklü hentbol takımı İzmir büyük şehir belediyesi ile oynadık. İki yabancısı vardı. Bunun yanından Türkiye’den de çık iyi sporculardan oluşmuş çok iyi kadroya sahipti. Biz buralardan sporcu transfer ederiz çünkü buralar yıllarca sporcu yetiştirirler. Böyle bir kadronun karşında, Onlar 15 kişi ile sahada biz 10 kişi ile mücadele ettik. Hentbolda sürekli oyuncu değişikliği yapabilirsiniz. Onlar yorulan oyuncularını sürekli değiştiriyor bizde ise bende iki kız genç vardı. Bunlar 2003 ve 2004 doğumlu çocuklar böyle bir maçta risk alıp yorulan oyuncuları bile değiştiremedim ”dedi.

Fatma Badoğlu “Buna rağmen sahaya sürdüğüm 7 oyuncu sanki ciğer yutmuş gibilerdi demir gibilerdi acı hissetmiyorlardı. Maçın başından sonuna kadar hep öndeydik 6 fark yaptık ilk devrede. İkinci devre biraz yorulmuştular farkı erittiler ama oyunun kontrolünü hiç bırakmadık. Bir kere inanmıştık alacaktık. Son üç dakikada üç farkla öndeydik. Kalemize şut attırmadık gelen şut kalecimiz sanki kaleyi kapatmıştı. Son hücumda hatalı bir atış yaptık hızlı hücum yedik sonrasında süreye oynayarak zamana oynadık maçı bitirdik. Bunun adı inanmak istemek, Bunun adı birlik bütünlük, Bunun adı Pazarı ve Pazarspor’u sevmek biz bu ilçede kişilerin kenetlenerek birbirimize inanarak bütünleşmesini ve bize destek çıkmalarını özellikle tribünü doldurmalarını istiyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI