Pazarspor Atatürk Olipiyat Stadında yeni bir tarih yazdı

Geçmişinde birçok ilklere imza atan Pazarspor bu geleneğini devam ettirerek bu kez Ziraat Türkiye Kupasında Efsane haline gelen Atatürk Olimpiyat Stadında Eyüpspor'u 3-1 yenerek 4.tur'a yükseldi.

SPOR 28.09.2018 07:35:54 219 0
Pazarspor Atatürk Olipiyat Stadında yeni bir tarih yazdı

PAZAR-Pazarspor Ziraat Türkiye Kupasında karşılaştı Eyüpspor'u Muhammet Can Vural’ın ve Soner’in golleri ile 1-3 yenerek, 4.tura yükseldi.

Atatürk Olimpiyat stadında yeni bir tarih yazan Pazar ekibi Pazarspor Eyüpspor'u 1-3 yenerek Türkiye kupasın da dayeni bir ilke imza atarak 4. tura yükselmiş oldu.

Maça çok iyi başlayan Pazarspor, ilk dakikalardan itibaren rakip kalede pozisyon arayan ve bulan taraf oldu.

Pazarspor Eyüpspor’un baskılı oynadığı anlarda kontra ataklarla rakip kalede etkili oldu. 33. Dakikada sol kanattan gelen atakta Kazım'ın kafa ile ağlara gönderdiği pozisyonu hakem ofsayt nedeni ile gol olarak saymadı. Baskısına devam eden Pazarspor son tercihlerini olumlu kullanamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı ve istekli başlayan Şahinler aradığı golü 62. dakikada buldu. Orta sahadan aldığı top ile sahayı kat eden M. Emin sol çaprazdan ceza alanına ortaladı, ön direğe koşan M.Can kafa vuruşu ile topu ağlara yollayarak 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından oyuncu değişikliğine giden Eyüpspor’da 68. dakikada oyuna giren D.Pero 82. dakikada skora eşitliği getirdi. 1-1.

Maçın son bölümlerinde korner atışında rakibin eli ile oynaması neticesinde kazanılan penaltı atışını Soner ile gole çevirdi 1-2.

Galibiyeti perçinlemek için baskıya devam eden Pazarspor da bu defada Soner orta sahadan aldığı top ile sol çapraza indi, ilk anda ofsayt pozisyonundaki Can'a atmadı, Can'ın ofsayt den çıkması ile yerden pasını yolladı, çaprazdan topla buluşan M.Can kalecinin solundan ince bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı 1-3.

Uzatma dakikalarından rakibe pozisyon vermeyen Pazarspor Atatürk Olimpiyat Stadında, Türkiye kupasında tarihinde ilk defa, 4. tura yükseldi.

STAT: Atatürk Olimpiyat - İstanbul

HAKEMLER: Erhan Kutlu, Muhammet Ali Doğan, İsa Doğanlar

EYÜPSPOR: Mahmut, Murat, İbrahim, Serhat, Yunus Emre, İsmail (dk.69 Deniz), Hakan, Kubilay, Erkut (dk.70 Berkan), Atakan, Mahir (dk.75 Emrah)

PAZARSPOR: Reşat, Egemen, Emrecan, Uğur, Aykut, Maksut, Muhammed Emin, Soner (dk.90 Oktay), Can Muhammet, Sinan Yazıcı (dk.46 Kazım), Oğuzhan (dk.77 Mehmet)

GOLLER: Dk.62 ve 90 Can Muhammet, dk.88 Soner (pen.) (Pazarspor), dk.82 Deniz (Eyüpspor)


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI