Pazarspor ara verdi

Pazarspor ara verdi

SPOR 20.03.2020 16:24:56 17 0
Pazarspor ara verdi

Ali Akyıldız

PAZAR-TFF 3.Lig 3 Grupta mücadele eden Pazarspor Koronavirüs nedeniyle ara verilen ligler için yeni programlar yapıyor.

Corona virüsü nedeniyle tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de spor müsabakaları ertelendi.

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleştirilen Coronavirüs Değerlendirme Toplantısı’nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde; hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir” açıklamasını yaptı.

Ligde Play-Off potası içinde bulunan Pazarspor bu hafta İstanbul Deplasmanında oynayacak olduğu Bayrampaşa maçından önce liglere ara verilince yeni tedbirler almak zorunda kaldı.

Konu ile ilgili Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Şevki Tonyalı “Önce tabiki sağlık gelir. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de KORONAVİRÜS nedeniyle ertelenen ligler bizim ve diğer takımlar için tabiki olumlu olmadı. Her şeyden önce sağlık gelir. O yüzden bize düşen öncelikle devletimizin uygulamakta olduğu tedbirlere uymak ve ardından yeni bir plan program yapmaktır. Ara verilen zaman tam olarak belli olmadığı için uzun süreli programlar yerine kısa vadeli hatta haftalık programlar yaparak futbolcularımızın performanslarını kaybetmemelerini sağlayacağız” dedi

PAZARSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ŞEVKİ TONYALI'NIN AÇIKLAMALARI


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI