Pazarspor Ankara’da Altındağ BLD Spora 1-4 mağlup oldu.

Pazarspor Ankara’da Altındağ BLD Spora 1-4 mağlup oldu.

SPOR 29.04.2019 08:54:24 60 0
Pazarspor Ankara’da Altındağ BLD Spora 1-4 mağlup oldu.

Geçen hafta büyük ölçüde tükettiği Play-Off şansının ardından sakatlıklar cezalılar Can, Mehmet ve Muhammed ile bulduğu pozisyonlardan faydalanamayan Pazarspor, İlk yarının bitiş düdüğünü beklerken rakip korner atışında arka direk de tartışması uzun süre devam eden pozisyonda Berkant, Altındağ’ı 1-0 öne geçirirken ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya yine baskılı başlayan taraf olan Pazarspor Can ve Muhammed ile bulduğu pozisyonlardan faydalanamadı.

79. Da Sedat farkı ikiye çıkardı. 82 de Can ile farkı bire indiren Pazarspor, 85 ve 90. Dakikalarda kontra ataklarda yediği gollerle sahadan 1-4 yenik ayrıldı.

ALTINDAĞ BELEDİYE SPOR: Mustafa Gürbüz, Barış Bozal, Berkay Çakır, Melih Şencan, Oktay Kancı, Tugay Yıldırım, Sedat Dağ (dk.81 Furkan Dal), Bülent Kalecikli (dk.73 Burhanettin Çakırefe), Hüseyin Korkmaz (dk.76 Salih Yurt), Barış Bozdilki, Ercan Güneri

PAZARSPOR: Duhan Çağlar Akdağ, Kazım Kopuz, Tugay Turhan (dk.49 Mete Karahan), Samet Göker, Aykut Civelek, Oktay Gümüş, Maksut Birben, Muhammed Emin Balcılar, Mehmet Aytemiz (dk.62 Ozan Karabacak), Kadir Yılmaz Çelik (dk.89 İbrahim Topaloğlu), Can Muhammet Vura

GOLLER: Dk.45 Berkay Çakır, dk.79 Sedat Dağ, dk.86 Barış Bozdilki, dk.90 Barış Bozal (Altındağ Belediye Spor), dk.82 Can Vural (Pazarspor)

Yapılan Açıklamalarda ;Bugün Ankara'da oynanan müsabakada sporculara ve teknik ekibe verdikleri mücadeleden dolayı, Ankara’daki hemşerilerimize de tribünde bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyoruz.

Müsabakanın ardından yine her zaman olduğu gibi 'Ankara yemeği' artık bir klasik haline gelen Filika pastanesinde yediler.

Her zamanki desteklerinden dolayı. Yusuf Parlak ve Ali Parlak’a teşekkür ederiz. Yine bugün yanımızda bulunan Ergün Hocamızın da hocası olan Tınaz Tırpan'a, Selahattin Bal'a, Pazar Lisesinin efsane müdürü Tufan Karadeniz’e, İmdat Yüksel'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI