Pazarlı Sporcular İstanbul Maratonuna katıldılar.

Pazarlı Sporcular İstanbul Maratonuna katıldılar.

SPOR 14.11.2018 10:23:51 174 1
Pazarlı Sporcular İstanbul Maratonuna katıldılar.

PAZAR-Pazarlı Osman Paşa Vardal ve Mert Yaşar 40. kez düzenlenen Vodafon İstanbul Maratonu’nda koştu

İki kıtayı birbirine bağlayan 15 Temmuz şehitler köprüsünden start alan 40. kez düzenlenen İstanbul maratona katılan Vardal ve Yaşar “sporun sağlık için yapılması gereken bir etkinlik olduğunu” söylediler.

Bu yıl 40'ıncısı düzenlenen ve kıtalar arası koşulan tek maraton olan Vodafone İstanbul Maratonu 11 Kasım'da binlerin katılımıyla gerçekleşti.

Halk Yürüşü (8km), 10km, 15km ve Maraton(42km) etaplarından oluşan etkinlikte ayrıca “Tekerli Sandalye” kategorisi de yer aldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü anadolu yakası ayağından başlayan yarışın 15 km si köprünün geçilmesiyle birlikte Beşiktaş'ı geçerek Tarihi Yarımada ve Ataköy'e ulaşarak Yenikapı Miting Alanı'nda son buldu.42 km maraton ise Sultanahmet Meydanında sona erdi

100 ülkeden 3500 yabancı çipli sporcunun katıldığı maratonda, ilçemizden 42 Km lik Maratonda Osman Paşa Vardal ve 15 Km Halk koşusunda ise Mert Yaşar da katılım gerçekleştirdi.

58 Yaşındaki Pazarlı Osman Paşa Vardal yaptığı açıklamalarda “ İstanbul Maratonunda 6.kez koştum.40 senedir koşu yapıyorum. İlk kez bu kadar yoğun katılım olduğunu gördüm. Bu Maratonu 3.57.43’da tamamladım. Pazar Belediyesine teşekkür ederim” dedi.

Yardıma muhtaç aileler için koşu gönüllüsü olan Mert Yaşar, “hem parkuru başarıyla bitirmekten dolayı hem de koşarak yardıma muhtaç ailelere yardım konusunda farkındalık sağladığı için mutlu olduğunu belirtti”.


Anahtar Kelimeler:
Erdinç
14.11.2018 11:10:02
Memleketin evlatları her yerdeler. Allah güç versin...

1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI