PAZARLI KOŞUCU AVRASYA MARATONU KOŞACAK

PAZAR'LI MARATON KOŞUCUSU OSMAN PAŞA VARDAL 17 KASIMDA İSTANBUL'DA KOŞACAK.

SPOR 12.11.2013 11:34:34 18 0
PAZARLI KOŞUCU AVRASYA MARATONU KOŞACAK


17 Kasım da İstanbul da koşulacak Avrasya maratonuna katılacak olan Osman Paşa Vardal Pazar Belediyesini ziyaret etti.Başkan Dr. Ahmet Basa ile görüşme yaptı.

Basa yaptığı açıklamada “İlçemizi İstanbul’da koşulacak olan Avrasya maratonunda temsil edecek olan sporcumuza başarılar diliyorum.

Kendisi temenni ediyorum ki, diğer yarışmalarda olduğu gibi bu yarışmadan da derece alarak dönecektir. Birçok yarışmalarda Pazar ilçesini temsil eden Osman Paşa Vardal’a her türlü desteği vereceğiz.”dedi.

Maraton koşusu yapacak olan Pazar’lı Osman Paşa Vardal ise” 35.si yapılacak olan Avrasya maratonuna ben 2.kez katılacağım.

42 km lik parkurda dünyanın en iyi maratoncularıyla yarışacağım.50-54 yaş kategorisinde koşacağım.400 kişilik güçlü rakiplerle dereceye girmek için çalışacağım.

Bundan önce birçok yarışmaya katıldım. Bunları sırasıyla sayacak olursam; Tarsus yarı maratonuna 2 kez, Çayırova yarı maratonuna 2 kez, Balıkekesir yarı maratonuna 1 kez, Trabzon yarı maratonuna 2 kez, Darıca yarı maratonuna 1 kez ve İzmir Balkan şampiyonasına 1 kez katıldım.

Bu koşularda dereceye girdiklerimde oldu.3.oldum.2.inci oldum. Önemli olan benim için dereceden çok İlçemi bu yarışmalarda temsil etmektir.17 Kasım Pazar günü İstanbul’da koşacak olduğum Kıta’lar arası Avrasya maratonu benim için çok önem arz ediyor.

Desteklerinden dolayı sayın belediye başkanımız Dr.Ahmet Basa ya teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
    

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı