Pazar’ı İstanbul’da temsil ediyorlar

2020 yılında kurulan ve İstanbul Veteranlar liginde, mücadele edecek olan ATMACA PAZAR Masterler kulübü çalışmalara baladı.

SPOR 31.08.2020 15:07:19 114 0
Pazar’ı İstanbul’da temsil ediyorlar

2020 yılında kurulan ve İstanbul Veteranlar liginde mücadele edecek olan ATMACA PAZAR Masterler kulübü çalışmalara baladı.

Ekim 2020 ayında başlayacak olan lig maçları için hazırlıklara başladıklarını söyleyen İstanbul Atmaca Masterler Futbol Şube Sorumlusu Yunus, Çatan, yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi.

“Başkanımız Cemil Kurt ve kaptanımız Sefer Kurt’la iyi bir ekip oluşturup yola çıktık. Türkiye geneli 10 bölgeden oluşan Ulusal Veteranlar ligine bağlı İstanbul Veteranlar liginde mücadele edeceğiz. Kuruluş amacımız uzun yılardır İstanbul’da yaşayan ve geçmiş yıllarda memleketimizde aynı kulüpte futbol oynayan arkadaşlarımızla bir araya gelmekti” .

Çatan, Kuruluş amaçlarını şu şekilde ifade etti. ”İstanbul’da bulunan Pazarlılar olarak istedik ki, futbol bizi bir araya getirsin, birlik beraberlik olsun. Aynı zamanda atmaca Pazar ismini alarak ilçemizin tanıtımına küçükte olsa katkımız olsun. Ekim ayında başlayacak olan lig maçalarına şimdiden antrenman ve hazırlık maçları ile hazırlanıyoruz. Keyifle ve sakatlık olmadan güzel bir sezon geçirmek ve Pazar ilçemizi de en iyi şekilde İstanbul’da temsil etmek istiyoruz. Hedefimiz sadece başarılı olmak değil, bunun yanında görüşemediğimiz arkadaşlarımızla görüşmek, tanımadığımız Pazarlı hemşerilerimizle tanışıp kaynaşmak istiyoruz. Bunun için onları maçlarımıza davet edeceğiz. Onlar içinde sosyal bir etkinlik olur düşüncesindeyiz “.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI