Pazar’dan Rize Valisi Çeber’e çağrıda bulundu

Pazar’dan Rize Valisi Çeber’e çağrıda bulundu

SPOR 21.10.2019 11:35:59 211 0
Pazar’dan Rize Valisi Çeber’e çağrıda bulundu

Ali Akyıldız

PAZAR-Süper Lig’de Rize’yi temsil eden tek takım Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı genç kadrosuyla ligde 3 karşılaşmayı da farklı kaybetti.

Zor koşullar altında takımının başında Rize ilini tek başına temsil eden Pazarspor Bayanlar Hentbol takımı zor günler yaşıyor. Takımı zor koşullar olmasına rağmen ligde tutmaya çalışan tecrübeli çalıştırıcı Fatma Badoğlu” artık gücümüz kalmadı. Mutlaka takıma sahip çıkılması gerekir” dedi.

Badoğlu “ Ardeşen GSK’nın ilk kurucusu hocasıyım. İlk yıllarda bölgesel ligde başlamıştık. Sonrasında güçlendikçe oyuncu transferleri yapılarak inanılmaz bir şekilde Avrupa’da ses getirmiştik. Sonrasında orada da güç dengeleri bozuldu. Ve ligden çekildi. Şimdi ise Süper ligde ayakta durmaya çalışan tek takım kaldı Pazarspor. Rize’yi şu anda liglerde kadın sporunu Hentbol ’da liglerde tek temsilcisi Pazarspor ’dur. O yüzden bizim önceliğimizin olması gerektiğini düşünüyorum. Destekleri bekliyorum” çağrısında bulundu.

Mardin’e gittiğimde belki iş adamları değildi tam olarak bilmiyorum, Mardin takımına Valinin çok büyük bir çalışmasını gördüğünü “ söyleyen Badoğlu “ Eşofmanın reklamına kadar ilgilenerek o takımı süper ligde en iyi yere getirerek tutmaya çalışıyor. Rize valime özellikle çağrım var. “Lütfen ne olur en azından bizi çağırın, yanınıza gelelim, derdimizi anlatalım. Sonucunda de belki desteklerinizi esirgemeyeceksiniz”. Biz kadınları onurlandırmış olursunuz “ dedi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI