Pazar’da Rizespor’a Sporcu Seçmeleri Yapılıyor.

Pazar’da Rizespor’a Sporcu Seçmeleri Yapılıyor.

SPOR 11.03.2020 13:43:38 18 0
Pazar’da Rizespor’a Sporcu Seçmeleri Yapılıyor.

Ali Akyıldız

PAZAR-Çaykurspor külünü 14 yaş altı sorumlusu Bilal Karafazlıoğlu ekibiyle birlikte Pazar’da

Okul Projeleri sorumlusu olarak Pazar İlçesinde bulunduklarını söyleyen Karafazlıoğlu “ Minikler için okul projesi kapsamında Pazar ilçesi ve diğer ilçelerde ulaşılmayan yeteneklere ulaşmaya çalışıyoruz. Kesinlikle ulaşamadığımız bir çocuk kalmayacaktır” dedi.

Okullarda seçtiğimiz çocuklarımızı Rizespor’a kazandırmaya çalışıyoruz “ ifadelerini kullanan Bilal Karafazlıoğlu “ Kulüp olarak 25 bin Rizespor forması dağıttık. Bugün Pazar’da da bu dağıtım devam ediyor. Burada amaç Kulübümüzü tanıtmak ve taraftarlarını çoğaltmaktır” bilgilerini verdi.

Pazar’da bugün ilkokullar arası turnuvalar için bulunuyoruz. Bu Minik Kalpler Okulu Projemizin bir parçasıdır. Daha önceleri merkez ağırlıklı yapıyorduk. Geçen ay Fındıklı ve Ardeşen’de yaptık.Şimdi de Pazar’da yapıyoruz. Diğer ilçelerimizde de devam edeceğiz. Başkanımız Hasan Kartal bu organizasyonlara çok önem veriyor. Bizde önümüzde Rizespor için neler yapabiliriz arayışı içindeyiz. Pazar ilçesinde bu potansiyel var. İnşallah bugün turnuvalar sonunda 3-4 sporcuyu kulübümüze kazandırabilirsek ne mutlu bize” diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI