Pazar’da Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü Kuruldu

Pazar'da her meslek grubundan oluşan yeni bir spor kulübü Kuruldu.Kimler yer aldı.

SPOR 18.09.2020 18:45:00 55 0
Pazar’da Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü Kuruldu

CEVAHİR TOPALOĞLU

Pazar Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda yapılan basın açıklamasında kulüp kurucularından Cemre Kılıç,Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü ilçemiz için değerli bir oluşum ve heyecan verici bir başlangıç. Bu oluşumun bir parçası olmak Pazar’da doğup büyüyen bizler için gurur ve onur vericidir.” dedi.

Cemre Kılıç, basın toplantısında şu ifadelere yer verdi.

Bu heyecan verici başlangıcın mimarı ben, sen, o değil Pazar halkımızın, ilçemizin spora olan sevgisi ve hentbola verdiği değerdir.

Spor hayatı gençlik için önemlidir. Çünkü spor sadece beden kabiliyetinin bir üstünlüğü değildir. Spor yapan bir genç ahlaklı olmayı, idrak etmeyi ve bunların yanında zekâ ve kavrayış becerilerini güçlendirir.

Kadınların spor hayatına katılımı bir toplum için önemi göz ardı edilmemesi gereken bir durumdur. Spor kadınların toplumda ki yerini güçlendirir. Zihinsel, duygusal ve fiziksel sağlıklarına katkı sağlar. Kendi bedensen güçlerinin farkına vardırır. Spor hayatı kız çocuklarına sosyal yaşamlarında öz güvenli olmayı öğretir.

Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü'nün en büyük amacı ilçemizdeki kız çocuklarımızın ve kadınlarımızın sporun bir parçası olmalarını sağlamaktır. Böyle bir amaca hizmet ediyor olmak bizler için mutluluk vericidir.

Olimpik Pazar Spor Hentbol Kulübü ilçemize katkı sağlayacaktır. Sözlerimi sonlandırırken tekrar belirtmek isterim ki bu kulüp hepimizindir. Bu kulüp pazarımızındır. Tüm pazarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Kulüp kurucularından Rahmi Çakır, Öncelikle bu göreve başlamam için rica da bulunan ve beni destekleyen büyüklerime teşekkürü borç bilirim. Uzun yıllar spordan uzak kalan birisi olarak bu görevi en üst düzeyde layıkıyla yerine getireceğimin altını çizmek isterim.” dedi.

Çakır, “Türk Hentbol sporunun Pazar ilçemiz ve Ülke genelinde yaygınlaşmasını ve sevilmesini sağlamak, iyi başarılar elde etmiş bu kulübün tekrardan açılışını yapmaktan ve federasyonda ki diğer takımlarla rekabet edecek olmasından mutluluk duyarım.

Hedefimiz gençlere hizmet ederek, sporcu gençler yetiştirmek ve çok daha güçlü olduklarını göstermektir. Engeller karşısında yılmayarak şampiyonlukların bize doğru geldiğini göreceğimiz günler yakındır. Bununla beraber başta teknik hocalarıma ve güçlü kadın sporcularıma teşekkür eder, başarılarının ve mücadelelerinin arkasında olduğumu söylemek isterim.

Sonuçların alınabilmesi için, öncelikli hedeflerimizin ve planlarımızın olması gerektiğini vurgulayarak bu hedeflerin yerine getirilebilmesi için güçlü bir altyapıyla çalışmaya başladık. Ayrıca belirtmek isterim ki ilerleyen zamanda bir kongre yapılıp, şu anda sadece kurucu üyelerden oluşan yönetim kurulumuz daha genişleyecek ve büyüyecektir. Yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarıma ve teknik yapıdaki hocalarım bu disiplin ve özveriden kaçınmayacaklardır.

Bildiğiniz üzere; spor tarihinin en uzun süren sorunu Covid-19'la mücadelemiz devam ediyor. 'Önce sağlık' ilkemizden hareketle, sporcu ve insan sağlığı için her türlü hazırlığımızı yapacağız.

Hentbol severler ve Pazar Spor hentbol yönetim kurulu arkadaşlarım, Teknik hocalarım ve sporcularım adına dostluk ve rekabetin ön planda tutulduğu, rakibe saygı ve hoşgörünün eksik olmadığı, centilmence rekabetin yaşandığı bir sezon olmasını temenni ederim.” Diye konuştu.

KURUCULAR

RAHMİ ÇAKIR-BAŞKAN-İNŞAAT MÜTEAHHİTİ

CEMRE KILIÇ-MİMAR

BORA İNCE-İNŞAAT MÜHENDİSİ

EFEKAN KILIÇ-İNŞAAT MÜHENDİSİ

BURAK İNCE-İNŞAAT MÜHENDİSİ

FUAT KALYONCU-ÖĞRETMEN/KADIKÖY BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜR YARDIMCISI

FATMA BADOĞLU-ÖĞRETMEN


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI