Pazar’da Amatör Spor haftası etkinlikleri başladı.

Pazar’da Amatör Spor haftası etkinlikleri başladı.

SPOR 7.10.2019 11:44:32 99 0
Pazar’da Amatör Spor haftası etkinlikleri başladı.

Ali Akyıldız

PAZAR-Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' Rize-Pazar’da başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' Pazar İlçesinde başldı.

7-13 Ekim arasında devam edecek olan Etkinlikler 07.10.2019 Pazartesi Günü (bugün)Saat 10.00’da Pazar Kaymakamı Ayhan Terzi,Belediye Başkanı Dr.Ahmet Basa'nın katılımıyla Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonun önünde Sporcu, Antrenör, hakem ve engelli sporcuların ve vatandaşların katılımıyla yapılan kortej yürüyüşü Kaymakamlık önü Demokrasi Meydanında son buldu.

Hafta içinde yapılacak etkinlikler ve sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spora yeni başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakalar düzenlenmesi, başarılı sporcularımızın halkımıza tanıtılması ve yeni bireylerin spora kazandırılması amaçlanıyor.

escort izmir

Türkiye'nin her yerinde eş zamanlı olarak Ekim ayının 2.haftasında başlayan ve bir hafta süren Amatör Spor Haftası kutlamaları, Rize’nin Pazar ilçesi Mehmet Akif Pirim Spor salonunda ilk günde ' JUDO TURNUVASIYLA' başladı.

Sportif gösterilere, Karate, Judo, Güreş, Badminton, Dart ve Bilek Güreşi ile devam edecek. Daha sonra Kurumlar arası Voleybol turnuvası, Badminton turnuvası, Basketbol turnuvası, Hentbol turnuvası ve Karate turnuvası ile etkinlik sona erecek.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı