Pazar hentbol'da iddialı...

4 sporcu ile sözleşme imzaladı !

SPOR 14.08.2013 18:40:40 22 0
Pazar hentbol

Pazarspor Bayan Hentbolda İmza Şov

Bayanlar Birinci Hentbol Ligi takımlarından Pazarspor, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı 4 sporcu ile sözleşme imzaladı.

Pazarspor Bayan Hentbolda İmza Şov

Pazarspor Bayanlar Hentbol Takımı, Birinci Lig'deki ikinci yılında 2013-2014 sezonunda güçlü bir takım kurmak amacıyla transferlerini sürdürüyor.

Mavi-beyazlılar, Arhavi Belediyespor Kulübü’nden Emel Aydın, Van Belediyespor Kulübü’nden Tuğba Karakuş, Nazan Cömert ve Merve Bozlar ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp Genel Sekreteri Doğan İnce, takım çalıştırıcısı Fatma Badoğlu ve yardımcı hoca Dinçer Engin'inde hazır bulunduğu kulüp binasındaki imza töreninde konuşan Pazarspor Bayan Hentbol Takımı sorumlusu Ahmet Topaloğlu, ligde iddialı bir takım olmak istediklerini belirterek, “Bu sezon ligdeki ikinci yılımız, geçen yıla oranla daha profesyonel hareket edeceğiz. Daha çok takımla mücadele edeceğiz ve daha fazla uzak deplasmanlara çıkacağız. İdari ve teknik kadroyla bu yıl Pazarspor hedefine ulaşacaktır. Yeni transferlerin iyi birer seçim olduğuna inanıyorum' ifadesini kullandı.

Yeni Transferler ise Pazarspor forması altında başarılı olacaklarına inandıklarını belirterek, yeni takımlarında şampiyonluk yaşamak istediklerini söyledi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI