Pazar Boks'ta da öne çıkmaya çalışıyor

Bu yıl Pazar Endüstri Meslek Lisesine atanan Beden Eğitimi Öğretmeni Milli Boksör Ferhat Pehlivan Pazar’da boks alt yapısı oluşturmak için kolları sıvadı

SPOR 7.03.2014 12:49:59 40 0
Pazar Boks
      Ramazan Yıldırım
   
İlçemize bu yıl Endustri Meslek Lisesine atanan  Beden  Eğitimi Öğretmeni Milli Boksor Fehrat PEHLİVAN Pazar’da boks alt yapısı oluşturmak için kolları sıvadı. 

Ferhat Pehlivan Kimdir:     Ferhat Pehlivan Türk boksör Fenerbahçe Boks Şubesi üyesidir. 1.68 m 49 kg kiloda yarışmaktadır. Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Akçabaat,Trabzon Karnet SK da boks üyesiydi . Hocası Altar Kalkışımdır. 
  Doğum20 Ağustos 1988 (25 yaşında),Trabzon
  Boy1,68 m
  Kilo49 kg
  Dövüş sanatıBoks
Aldığı başarılar: 2006 yılında Avrupa Birliği Ülkeleri Şampiyonu
2012 Dünya ikincisi
2007 -2010 Dünya 3.sü
2008- Büyükler Avrupa 3.sü
2009 – Akdeniz Oyunları 3.sü
2012- Akdeniz Oyunları 2.si
Uluslar arası 16 final maçında 12 şampiyonluk almış olan Milli Boksorümüz Fehrat PEHLİVAN şimdi de Pazar’da boks altn yapısı oluşturmak için kurslara başladı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÇELIK ile yürütülen ortak çalışmada 9-18 yaş arası çocuklarımıza ücretsiz boks kursları verilmektedir. İl Müdürü Mustafa  ÇELİK  her konuda maddi ve manevi destek vermektedir.  Elimizde çok önemli bir değer olan Milli Boksörümüzün her zaman yadındayız.
Milli Boksör ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ferhat PEHLİVAN yaptığı açıklamada: Önce ahlak ve displinden sonra azimli çallışma sonucunda başarının kaçınılmaz olacağını söyledi. Çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan kurtulmaları için mutlaka spora yönlendirilsinler. Spor yapan çocuklar daha başarılı oluyor ve öz güvenleri daha çok gelişiyor.  Bir Trabzonlu olarak Karadeniz insanı hırçın ve istediğini yapabilen karakterlere sahiptir. Bundan dolayı düzenli çalışan çocuklarımız başarısı kaçınılmaz olacaktır. Spor İl Müdürü Mustafa ÇELİK’ teşekkür ederiz.
Kurslarımız  Gençlik  Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda başlamıştır. 9-18 yaş grubu çocuklarımız haydı spora..
 Bize desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hasan TEZCAN’a ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI