ORTAK SES ” ŞAMPİYONLUK “

ORTAK SES ” ŞAMPİYONLUK “

SPOR 16.03.2020 10:40:22 28 0
ORTAK SES ” ŞAMPİYONLUK “

Hayati Akbaş

ARHAVİ-Arhavispor Kulübü yararına düzenlenen gece Bayraktar Kültür Merkezinde yapıldı. Gecenin açılış konuşmalarını Kulüp Başkanı Yücel Satıral ve Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu yaptılar.

Davetlilerin “ o sene bu sene” diyerek şampiyonluk sloganları arasında sahneye alınan tüm futbolcu ve yönetim kadrosu uzun süre alkış aldı.

Teknik direktör Ufuk Sarı ise 1955 yılında kurulan Arhavispor kulübüne bu zamana kadar emek veren herkese teşekkür ederek başladığı konuşmada hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve 3. Lige çıkmak için ellerinden gele çabayı göstereceğini söyledi.

Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu ise, takımın kuruluşundan bu yana henüz 3. Lige çıkamadığını fakat bu sezon bu olay yaşanırsa siz futbolcular Arhavi sporun tarihine unutulmazlar olarak gireceksiniz dedi.

İlerleyen saatlerinde Arhavispor’a maddi, manevi katkılarda bulunmuş kişi ve kurumlara plaketler verildi.

Geceye damga vuran konuşma ise Hopaspor Kulübü Başkanı Murat Özçep’ ten geldi. Özçep; “Geçmişte yaşanan Arhavi – Hopa olaylarına artık yer olmadığını, bu işi bitirdiklerini, zaten komşu ilçe takım başkanlarının iki haftada bir toplandıklarını, bunun karşılığında Hopa spor maçlarında Hopalı taraftar kadar Arhavi’den de taraftar gelip takımlarını desteklediklerini görmekten son derece mutlu olduğunu” belirterek şampiyonluk yolunda Hopa spor yönetimi olarak Arhavispor’a her türlü desteği verecekleri sözünü verdi. Özçep’in bu konuşması salondakiler tarafından ayakta alkışlandı..

Program Salih Yılmaz’ın sahne alması ile coşkulu bir şekilde sürerek sona erdi.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI