O Memleketinin Takımını Tercih Etmek İstiyor

O Memleketinin Takımını Tercih Etmek İstiyor

SPOR 30.05.2019 08:51:00 37 0
O Memleketinin Takımını Tercih Etmek İstiyor

Hayati Akbaş

ARTVİN-Futbolda sezonun bitmesinin ardından transfer sezonu başlarken Artvin Hopaspor’a hedefi Milli takım olan genç ve ümit vadeden bir golcü göz kırptı.

Futbolda transfer sezonu resmen başlamasa da hem kulüpler hem de futbolcular transfer görüşmelerine hızlı bir şekilde başladılar. Genç ve tecrübeli isimlerden kurulu bir takım oluşturmaya çalışan profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcimiz olan Artvin Hopaspor’a genç ve ümit vadeden bir golcü futbolcu ile göz kırptı. Halen Büyükçekmece Tepecikspor’un futbolcusu olan Artvin Şavşat Meydancıklı Bora Berkay Şahinoğulları, peşinde birçok önemli kulüp olmasına karşın tercihinin Artvin Hopaspor olacağını açıkladı.

Birçok önemli kulübün istediği Bora Berkay Şahinoğulları, Artvin Hopaspor’u tercih ederek memleketinin takımının ikinci lige çıkması için ter dökmek istediğini söyledi. “Önce memleketim” diyerek memleketinin takımına imza atmak istediğini açıklayan Bora Berkay Şahinoğlulları, aslen Artvin Şavşat Meydancıklı. Trabzonspor ve Rizespor’un alt yapılarında da yetişen Bora Berkay; Artvin Hopaspor’a gelerek başarılı olmak ve buradan da daha büyük kulüplere gitmek istiyor. Artvin Hopaspor’da başarılı olmayı ve memleketinin takımının ikinci lige çıkması için bende varım diyen Bora Berkay, Artvin Hopaspor’dan gelecek transfer teklifini bekliyor. Artvin Hopaspor’un Bora Berkay Şahinoğlularına teklif yapması beklenirken, transferin gerçekleşmesi durumunda Artvin Hopaspor’un 2.lige çıkmasında bu futbolcunun büyük pay sahibi olması bekleniyor. Profesyonel genç futbolcu Bora Berkay Şahinoğulları transferinin gerçekleşmesi durumunda hedeflerinin büyük olduğunu söyledi.

Yaptığı açıklamada Bora Berkay Şahinoğlulları, “ 1998 doğumluyum. Aslen Artvin Şavşat Meydancıklıyım. Bu sebeple kendi ilimin takımını tercih etmek istiyorum. Bilindiği üzere transfer sezonu başlamak üzere. Birçok kulübün transfer etmek istediği genç ve ümit vadeden bir futbolcuyum ancak benim hedefim Artvin Hopaspor’da top oynamaktır. Hedeflerime buradan yükselmek ve Artvin Hopasporlu Bora Berkay Milli takımda dedirtmek için burayı tercih ettim. Hedefim yurtdışında ülkemizi temsil etmek. A Milli takıma top oynamayı hedefliyorum. Trabzonspor ve Rizespor formaları giydim. Artvin Hopaspor benim memleketimin takımı ve ben öncelikle memleketime hizmet etmek istiyorum. Bugüne kadar profesyonel hayatımda 40 asist ve 21 gol kaydettim. Forvet mevkiinde oynuyorum. Gelecek vadeden futbolcu olarak gösterilmek beni mutlu ediyor. Farklı kulüplerden teklif aldım ancak memleketimi tercih etmek istiyorum. Artvin Hopasporlu yöneticilerden haber bekliyorum. Gel dediklerinde koşa koşa memleketimin takımına giderin. Transferim gerçekleşir ise Artvin Hopaspor’da bu yıl büyük işlere imza atmak istiyorum. Çok çalışarak, iyi mücadele ederek Artvin Hopaspor’u hak ettiği ve ilk hedefi olan 2.lige çıkmasına katkı sağlamayı arzuladığım için tercihimin Artvin Hopaspor olacağının bilinmesini isterim” diye konuştu.

Bu transferin gerçekleşmesi durumunda Artvin Hopasporun bu yıl Bora Berkay’ın attığı gollerle 2.lig hedefine emin adımlarla koşması beklenirken, hırsı, mücadeleci özelliği ve yaşına rağmen usta ayakları ile Bora Berkay’ın taraftarın sevgilisi olmasına kesin gözüyle bakılıyor.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı