MİNİK HENTBOLCULAR TURNUVA 2’NCİSİ OLDULAR.

MİNİK HENTBOLCULAR TURNUVA 2’NCİSİ OLDULAR.

SPOR 7.07.2018 11:54:08 21 0
MİNİK HENTBOLCULAR TURNUVA 2’NCİSİ OLDULAR.

24. ALANYA RAMAZAN DEMİRCİ AÇIKALAN HENTBOL TURNUVASI SONA ERDİ.

Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından birlikte düzenlenen ve bu yıl 24’sü düzenlenen Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası sona erdi.

Hopa’lı Minik Hentbolcular Erkekler ve Kızlar kategorilerinde büyük başarı göstererek Hopa’ya 2 madalya ile döndüler.

Hayati Akbaş

HOPA- Alanya Belediyesi ve Türkiye Hentbol Federasyonu tarafından birlikte düzenlenen ve bu yıl 24’sü düzenlenen Alanya Ramazan Demirci Açıkalan Hentbol Turnuvası sona erdi.

Antalya Alanya Milli Egemenlik Stadı’nda 5 gün boyunca 6 kortta gerçekleştirilen turnuvada 40 takımdan 800 sporcu mücadele etti. Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarını Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur, Federasyon Teknik Kurul Üyesi ve Organizasyon Komite Başkanı İsmail Bayraktar, Fatma Atilla ve organizasyon yetkilileri verdi.

Hopalı Minik Hentbolcular Erkekler ve Kızlar kategorilerinde büyük başarı göstererek kategorilerinde 2’nci oldular ve Hopa’ya 2 madalya ile döndüler.

Hopa Hentbol takım hocası Hüseyin Kaya alınan başarılı sonuçtan dolayı takımında mücadele eden tüm oyuncularını tebrik ederek “Biz bir İlçede zor olanı başarmaya çalıştık. Bizlere sahip çıkıldığı sürece neleri başarabileceğimizin bir göstergesidir alınan bu sonuç.

Antalya’daki turnuvaya katılmamızda bizlere maddi ve manevi destek veren Başta Sayın Kaymakamımız Abdurrezak Canpolat, Belediye Başkanımız Sayın Nedim Cihan, HOPAPORT Genel Müdürü Sayın Meriç Burçin Özer, Akparti İlçe Başkanı Sayın İlyas Güven ve Hopa Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sayın Osman Küçükali’ye oyuncularım adına candan teşekkür ederim. Şimdi bizim hedefimiz Türkiye Şampiyonluğunda iyi bir derece elde etmektir” açıklaması yaptı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı