MİLLİ MAÇ MİLLİ HEYECAN YAŞANACAK

MİLLİ MAÇ MİLLİ HEYECAN YAŞANACAK

SPOR 21.12.2018 09:01:22 17 0
MİLLİ MAÇ MİLLİ HEYECAN YAŞANACAK

Türkiye Karması ile Gürcistan Federasyon Karması arasında İskebe Şehir Stadında bir futbol maçı oynanacak.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Artvin Çoruh Veteranlar Takımının girişimleriyle Türkiye Marsterler Birliği Futbol Federasyonu Başkanlığı’nın organize ettiği Türkiye Karması ile Gürcistan Federasyon Karması arasında İskebe Şehir Stadında bir futbol maçı oynanacak..

Artvin Çoruh Spor Kulübü Başkanı Murat Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Türkiye Marsterler Birliği Futbol Federasyonu bölgemizde de faaliyet gösteren önemli bir federasyondur. Amacı, kırk yaş üstü insanlarımızın sporun içinde aktif olarak kalmalarını sağlayarak sağlıklı yaşamlarına katkı sunan organizasyonlar ve müsabakalar tertip etmektir. Bu kapsamda Artvin Çoruh Veteranlar Takımı’mızın girişimleriyle federasyonumuz Gürcistan kalmasıyla bir milli maç tertip etmiştir. Federasyonumuz bünyesinde ki takımlarda spor yapan oyunculardan oluşturulan karma takımımız ülkemizi temsilen komşu ülke Gürcistan Veteranlar Takımı ile milli düzeyde bir dostluk maçı oynayacaktır.

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğu gerçeğinden hareketle iki ülke arasında mevcut olan ikili iyi ilişkilerin gelişimine katkı sağlayacak bu önemli organizasyon Artvin Şehir Stadında düzenlenecektir. Bu önemli etkinliğin hayata geçirilmesine ve Artvin’imize alınmasına katkı sağlayıp bu hususta büyük çaba sarf eden başta Masterler Federasyonu Birliği Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Artvin Çoruh Veteranlar Takımı Kurucusu ve oyuncusu Sayın Özer Sevim olmak üzere Kulüp Başkanımız Murat Yılmaz, antrenörümüz Uğur Sarıçam ve tüm oyuncularımıza teşekkür ediyoruz.

Bu tür anlamlı etkinliklerin desteklenmesi ve geliştirilmesi temennisi ile tüm halkımızı 23 Aralık Pazar günü Gürcistan Federasyon Karması ile yapacağımız dostluk maçı için saat 12:00 de Artvin İskebe Şehir Stadına bekliyoruz.” diye konuştu..


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı