Mezuniyet törenine hazırlanıyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulunda 5.Dönem Mezuniyet Programının 06 Haziran 2014 Cuma günü Saat 14:00’da yapılacağı bildirildi.

SPOR 28.05.2014 15:23:20 12 0
Mezuniyet törenine hazırlanıyor
MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı tarafından yapılan açıklamada; “Meslek Yüksek Okulumuz 2014 yılı (5.Dönem) Mezuniyet Törenimiz, 06 Haziran 2014 Cuma günü Saat 14:00’da Sürmene İlçesi Çamburnu Mevkiindeki Eğitim binamızda yapılacaktır. KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksek Okulumuz, hayırsever iş adamı Kanca El Aletleri Dövme Çelik A.Ş. kurucusu Merhum Sanayici Abdullah Kanca tarafından yaptırılmıştır. Yüksekokulun yapımı sırasında bizzat görev yapan Merhum Abdullah Kanca, İş adamlarımıza örnek olacak şekilde memleketine kazandırdığı eğitim yuvası, bütün altyapı ve laboratuar donanımlarıyla eğitim-öğretime hazır duruma getirerek, 2008 yılında Üniversitemize devredilmiştir. Eşsiz manzara ve çevre güzelliklere sahip Trabzon İli Sürmene İlçesi Çamburnu mevkiinde kurulan Meslek Yüksek Okulumuz, en son teknolojik alet ve cihazlarla donatılmış olup fiziki mekân ve altyapı olanakları ile birlikte ülkemizdeki yüksekokullar arasında en üst sıralarda yer almaktadır. 8000 m2 kapalı alana sahip 6 programı bulunan okulumuzda, 16 derslik, 4 teknoloji sınıfı, 7 laboratuar ile ileri derecede kaliteli öğretim vermeye çalışmaktayız. Öğrencilerimize eğitim-öğretim süresi boyunca, en güncel teorik-pratik ve teknik bilgileri, laboratuar uygulama ortamında vererek, çalışma alanları ile ilgili de sürekli teknik geziler düzenlemekteyiz. Yüksekokul olarak genç, dinamik ve gelişime açık akademik kadrosu ile öğrencilerimizi, sanayinin ihtiyaç duyduğu bilgi ve beceri ile donatmayı kendimize şiar edinmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin mesleki, teknik, sosyal ve kültürel alanda kendilerini yetiştirmeleri, Abdullah Kanca öğrencisi kimliğiyle-gururuyla mezun olmaları, mezun öğrencilerimizin de iş hayatında aranan eleman olmalarını sağlamaya çalışmaktayız.

Bunun yanında KANCA firmasının vermiş olduğu burslar, staj imkânları ve teknik gezi faaliyetleri ile okulumuza yapmakta oldukları her türlü makine teçhizat yardımı Meslek Yüksek Okulumuz için büyük bir itici güç niteliğindedir. Öğrencilerimizin, araştırıcı ve analitik düşünebilen, kendine güvenen ve kültürel donanımlı, toplumsal etik bilince ve sorumluluğa sahip genç bireyler olarak toplumda yerlerini alması en büyük arzumuzdur. Mezun öğrencilerimiz Kanca A.Ş.’de, Organize Sanayi Bölgelerinde, fabrikalarda, Kurum ve Kuruluşlarında Tekniker kadrolarında, alanları ile ilgili diğer yerlerde çok rahat şekilde iş hayatına atılabilme imkanına sahip olabileceklerdir.

06 Haziran 2014 Cuma günü Saat 14:00’da Sürmene İlçesi Çamburnu Mevkiindeki Eğitim binamızda yapılacak olan 2014 yılı (5.Dönem) Mezuniyet Törenimizde, velilerimizi, üniversitemiz akademik ve idari personelini, protokol mensuplarını ve halkımızı bu anlamlı günde aramızda görmekten büyük onur duyacağız.” Dedi.
 

Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI