Melike Öztürk, 2. Kademe Avrupa şampiyonası müsabakaları için Yıldız Milli Takıma seçildi.

Melike Öztürk, 2. Kademe Avrupa şampiyonası müsabakaları için Yıldız Milli Takıma seçildi.

SPOR 13.06.2019 11:25:22 30 0
Melike Öztürk, 2. Kademe Avrupa şampiyonası müsabakaları için Yıldız Milli Takıma seçildi.

Hayati Akbaş

ARTVİN-Ankara’da 26 Mayıs 2 Haziran 2019 tarihlerinde 2002-2003-2004 doğumlu sporculardan oluşan yıldız milli takım kampına katılan Artvin 7 Mart spor kulübü sporcusu ve 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğrencisi 2004 doğumlu doğa Melike Öztürk, 2. Kademe Avrupa şampiyonası müsabakaları için Yıldız Milli Takıma seçildi.

Artvin’in Gururu Oldu

Artvin 7 Mart spor kulübünde 5 yıldır hentbol oynayan sporcumuz milli rakıma seçilerek Artvin’in gururu oldu. Doğa Melike Öztürk’ün Yıldız Milli Takıma seçilmesi Artvin ilindeki hentbol potansiyelinin konumunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Milli Takım Artvinli Sporculardan Oluşacak”

Konuyla ilgili açıklama yapan Artvin 7 Mart spor Kulübü Başkanı ve Hentbol antrenörü Murat Ülker; “Doğa Melike Öztürk’ün Yıldız Milli Takıma seçilmesi göğsümüzü kabarttı. Kendisinin ilerleyen yıllarda A Milli Takıma kadar yükseleceğinden şüphemiz yok. Yine bünyemizde çok kaliteli sporcular bulunuyor. Önümüzdeki dönemde milli takım kadrosuna 4-5 sporcu vereceğimizi düşünüyorum. Hedefimiz milli takımın Artvinli sporculardan oluşması. İlimizde hentbol branşımda çok başarılı olduğumuz bir kez daha kanıtlanmış oldu. Turnuvalardaki başarılarımız milli takım antrenörlerinin dikkatini çekti. Sporcumuzu kampa çağırmaları bizleri çok sevindirdi. Takımımızda Doğa Melike Öztürk gibi bir çok yetenekli sporcumuz var. Onların da en kısa zamanda Yıldız Milli Takımda olacaklarını arzu ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı