LİGE KATILIM BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

Artvin Çoruhspor kulübü 2020-2021 Futbol sezonunda Spor toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edebilmek için gerekli olan evrakları tamamlayarak Artvin Amatör Spor Kulüpler federasyonu Başkanı Saadettin Dağ’a teslim etti

SPOR 24.12.2020 11:29:14 22 0
LİGE KATILIM BELGELERİNİ TESLİM ETTİ

Hayati Akbaş

ARTVİN- Artvin Çoruhspor kulübü 2020-2021 Futbol sezonunda Spor toto Bölgesel Amatör Ligde mücadele edebilmek için gerekli olan evrakları tamamlayarak Artvin Amatör Spor Kulüpler federasyonu Başkanı Saadettin Dağ’a teslim etti.

Artvin Çoruhspor kulübü başkanı Murat Yılmaz yaptığı açıklamada” Artvin Çoruhspor kulübü olarak Spor toto Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan Futbol takımımızdan Türkiye Futbol Federasyonu tarafından istenilen belgeleri tamamlayarak Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanımız Sn. Sadettin Dağ beyefendiye teslim ettik.

Artvin Çoruhspor kulübü olarak ilk kez katıldığımız bir lig olan Spor toto bölgesel Amatör Liginde gerekli belgelerin hazırlanmasında bizlere yardımcı olan Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Sadettin Dağ, Futbol il temsilcisi Berkan Keskin Beyefendiye, İskebe şehir stadının kulübümüze tahsisi hususunda Artvin gençlik spor il müdürümüz Sn. Mustafa Demirkıran beyefendiye, Katılım için gerekli olan Teminat bedelini yatıran Artvin Belediye Başkanımız Sn. Demirhan Elçin beyefendiye Teşekkür ederim. Artvin Çoruhspor kulübü camiasına Spor toto Bölgesel Amatör Ligi hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yönetim kurulu olarak bizler inanıyoruz taraftarımızın da desteği ile bu sezon Bölgesel Amatör Ligini Şampiyon tamamlayarak Profesyonel lige çıkacağız”dedi.

Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı Sadettin Dağ yaptığı açıklamalarda” Bugün itibari ile Federasyonumuz tarafından 2020-2021 Futbol sezonunda Spor toto Bölgesel Amatör Ligine katılmayı hak eden ve katılım sağlayacak tüm takımlardan istenilen belgeler Artvin Çoruhspor kulübü tarafından eksiksiz hazırlanarak süresi içerinde Federasyonumuza sunuldu. Artvin Çoruhspor kulübü camiasına ve tüm Artvin halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Artvin Amatör spor kulüpler Federasyonu yönetim kurulu olarak geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkmak, sağlıklı, ülkemize faydalı bireylerin yetişmesi adına sadece Futbolda değil her branşta mücadelemize aralıksız devam etmekteyiz. Artvin ilimizde Futbol branşında sadece Bölgesel Amatör Ligde bir takımız var iken bu gün bir üst lig olan 3.( profesyonel) Lige Hopaspor ve Arhavispor kulübümüz yükselme başarısı gösterdiler inşallah Artvin Çoruhspor kulübü de bu sezon şampiyon olacak ve Türkiye Futbol federasyonu profesyonel ligde Artvin ilimizi 3 kulüp ile temsil edeceğiz.

Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Başkanı olarak Hentbol branşında 1. Ligde mücadele eden Artvin 7 Mart spor ve Voleybolda Efeler Liginde mücadele eden Arhavispor takımlarımıza da liglerinde başarılar diliyorum. Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyonu yönetim kurulu ve Artvin Gençlik spor il Müdürümüz Sn. Mustafa Demirkıran ile birlikte çalışmalar yaparak her branşa imkânlarımız dâhilinde destek olmaya ve her kulübün kendi branşında altyapı çalışmalarına özen göstermesi açısından büyük bir çaba sarf ediyoruz.

Dünyayı ve Ülkemizi etkisi altına alan Kovit 19 Hastalığı nedeniyle birçok Amatör Spor branşında yaklaşık bir yıldır antremanlara ara vermek zorunda kaldık, inanıyorum ki en kısa sürede tüm sporcularımız, hocalarımız ve taraftarlarımız sahlara dönecek hep birlikte sağlıklı mutlu başarılarla dolu sezonlar yaşayacağız. Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Yönetim Kurulu başkanı olarak önce insan sağlığı diyoruz,

· Maske

· Mesafe

· Temizlik diyoruz.

· Artvin Çoruhspor kulübüne bölgesel Amatör Liginde başarılar diliyorum. Her şey hayal etmekle başlar” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı