Kupa Köşke Çıktı

Hentbol Bayanlar Türkiye Kupası Şampiyonu Rize Ardeşen Gençlikspor Kulübü (GSK), Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga’yı Ziyaret Etti.

SPOR 19.04.2016 06:33:45 94 0
Kupa Köşke Çıktı
Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Hentbol Türkiye Kupası Şampiyonu Ardeşen GSK yönetim, teknik ekip ve sporcularını kabul etti. 

Şampiyon olan sporcular, teknik ekip ve yönetimi kutlayan Kasırga, “Onur ve gurur duydum. Daha önce Ardeşen’e gelerek maçını izleme fırsatı bulduğum memleketim Rize’nin takımının elde ettiği başarıyı çok önemsiyorum. Takımımıza süper lig şampiyonluğu yolunda başarılar diliyorum.” Dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın elde edilen başarıdan haberdar olduğunu ve mutluluk duyduğunu da ifade eden kasırga, Uygun bir zaman dilimi içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın şampiyon takımla buluşacağını müjdeledi.

Ziyaret daha sonra toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Genel Sekreterlik Toplantı salonunda gerçekleştirilen kabul de Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Kaçar, Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ile Ardeşen Kaymakamı Emrah Yılmaz ile birlikte Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf Oğuz, Onursal Başkan Dursun Yaşaroğlu, Teknik Direktör Hikmet Vurgun, Ardeşen GSK Yardımcı Antrenörleri Ali İhsan Tekin, Şevki Demiroğlu ve Dursun Ali İslamoğlu ile A Takım sporcularının tamamı yer aldı.

Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı