KAZA UCUZ ATLATILDI !

BAYRAM İLE BİRLİKTE BÖLGE DOLUP TAŞIYOR !

SPOR 9.08.2013 19:59:59 9 0
KAZA UCUZ ATLATILDI !



Rize'nin azgın sularındaki rafting heyecanı renkli görüntüler oluştururken, zaman zaman meydana gelen kazalar ise yürekleri ağızlara getiriyor.

Türkiye'deki doğa harikalarından Fırtına Vadisi'ne gelen tatilci ve turistlerin azgın sulardaki rafting heyecanı renkli görüntüler oluştururken, zaman zaman meydana gelen kazalar ise yürekleri ağızlara getiriyor.

İniş öncesi alınan güvenlik önlemleri ve giyilen can yelekleri ile şişme botlara binen turistler, rafting inişleri sırasında zaman zaman birbirleriyle çarpışırken, zaman zaman da botların devrilmesi sonucu kendisini azgın suların içinde buluyor.

Can yelekleri sayesinde azgın sularda herhangi bir tehlike yaşamayan turistler, yaşadıkları adrenalinle keyifli saatler geçiriyor.

Ramazan ayı dolayısıyla Fırtına Vadisi'ndeki rafting sporunda az da olsa bir durgunluk yaşandığını kaydeden rafting rehberi Serkan Oğuz, “Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte, yurt içinden ve yurt dışından turist akını yaşandı. Günde binlerce turiste rafting heyecanı yaşatıyoruz” dedi.

Rafting yapmanın çok yorucu, ancak harika bir duygu olduğunu belirten turistler ise, “5 günlük tatil için Ardeşen’e geldik. Fırtına Vadisi'nde trekking yaparak doğa ile iç içe yaşamanın mutluluğunu tadıyoruz. Ardından adrenalin dolu rafting sporu yaparak tatilimizi sürdürüyoruz. Fırtına Vadisi'nin çok soğuk olmasına karşın, çok eğleniyoruz. Önümüzdeki tatil sezonlarında da mutlaka arkadaşlarımızı alarak yeniden rafting yapmaya geleceğiz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı