KATILDIĞI İLK TURNUVADA ŞAMPİYON OLDU

KATILDIĞI İLK TURNUVADA ŞAMPİYON OLDU

SPOR 3.02.2019 11:07:05 34 0
KATILDIĞI İLK TURNUVADA ŞAMPİYON OLDU

Hayati Akbaş

HOPA- Kısa bir süre önce kurulan Hopa Voleybol Kulübü, katıldığı ilk resmi Bölgesel Lig karşılaşmasını birinci olarak bitirerek final grubu karşılaşmasına katılmaya hak kazandı.

Hopa İlçe Kapalı spor salonunda düzenlenen Bölgesel Lig karşılaşmasının ilk maçında Arhavisporu 3-1 yenen Hopa Voleybol Kulübü takımı ikinci karşılaşmasında Ardahan ekibini 3-0 yenerek gruptan birinci olarak çıkmayı başardı..

Hopa kapalı spor salonundaki karşılaşmada tribünleri dolduran yüzlerce Hopalı da takımlarına karşılaşma boyunca tezahüratları ile destek oldular.

Hopa ekibi 15-16-17 Şubat tarihlerinde Trabzon'da oynanacak olan Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Lig Final maçlarına (2.lige çıkma müsabakalarına) katılmaya hak kazandı.

Karşılaşma sonrası tribünlerde yerini alan Hopa Belediye Başkan vekili İsmail Uzun, Hopa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Zafer Yazıcı, Ak parti İlçe Başkanı İlyas Güven ve Ak parti Belediye Başkan adayı Kemal Gazioğlu, CHP İlçe Başkanı Adnan İskender ve CHP Hopa Belediye Başkan adayı Taner Ekmekçi, İl Genel Meclisi üyeleri Hüsnü Çakır ve Murat Özçep’te takımı başarılarından dolayı tebrik ettiler.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI