Kasap'a Orhon'dan anlamlı ziyaret

Yılın Onursal Annesi Emekli Eğitimci Çayhan Orhon Dervişoğlu, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap’ı ziyaret etti.

SPOR 8.05.2014 18:45:14 14 0
Kasap
Rize eski Belediye Başkanı Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu, Belediye Başkanı Reşat Kasap, tarafından karşılandı.

Dervişoğlu’nu Rize’de görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başkan Reşat Kasap, Yılın onursal annesi Çayhan hanım’ın Halasının yakın komşusu, oğlu Yılmaz Güldan’ın ise ilkokuldan sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Başkan Kasap, Cumhuriyet tarihinden bu yana Rize Belediye başkanları arasında önemli bir yeri olan Merhum Ekrem Orhon’un kızı Çayhan Orhon Dervişoğlu’nu makamında görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.
 
Ziyarette Dervişoğlu, Türkiye birincisi Prof. Dr. Reşat Kasap’a babası ile ilgili güzel övgülerinden dolayı teşekkür etti. Dervişoğlu, Yurtdışındaki izlenimleri ile ilgili fikirlerini Başkan Kasap’la paylaştı. Sohbet havasında geçen ziyaret sonrası Meclis Başkan Vekili Sultan Yılmaz, ve Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Soba’yı makamlarında tebrik eden Çayhan Orhon Dervişoğlu ziyaretini sonlandırdı. 


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı