KARADENİZ DERBİ GALİBİ HOPA

Maçı 2-0 kazanan Hopaspor’da gollerin altında eski Ofsporlu Niyazi ve Talha’nın imzası vardı.

SPOR 15.02.2021 12:52:24 21 0
KARADENİZ  DERBİ GALİBİ HOPA

Tam7 net şut kurtaran kaleci Furkan’da galibiyette başrol oynadı.

Hayati Akbaş

TRABZON-OF- 3 Lig 1 Grup’ta oynanan Karadeniz derbisinde tam bir heyecan yaşandı. İlk 5 hedefi peşinde koşan iki ekip Ofspor ile Artvin Hopaspor Of ilçe stadında kozlarını paylaştı. Büyük heyecana sahne olan Maçin 41’nci dakikasında Trabzonlu oyuncu Talha’nın golüne engel olamayınca Ofspor devre arasına 1-0 geride gitti.

Hopaspor ikinci devreye daha kazanma hırsı ile başladı ve istediği ikinci Golü’de 52’nci dakikada bir başka Trabzonlu oyunu Niyazi’nin golüyle kavuştu ve skoru 2-0’a taşıdı. Golden sonra toparlanan Ofspor peş peşe Hopaspor kalesine yüklenmeye başladı. Kalesinde adeta devleşen kaleci Furkan net gollük pozisyonları muhteşem kurtarışları alkışlandı.

Kalan dakikalarda Hopaspor defansının orta saha ile koordineli oyunu Ofspor ataklarının etkisini azaltırken kaleci Furkan’da gollük pozisyonlara geçit vermeyince karşılaşmada Hopa sporun 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu skorla Hopaspor 24 puanla 9’uncu sıraya yükselirken, Ofspor ’da 29 puanla 5’nci sırada yerini aldı.

KARŞİLAŞMAYA TRABZON’LULAR DAMGA VURDU

Ofspor ’un Hopaspor’u konuk ettiği karşılaşmada daha önce Ofspor forması giyen iki oyuncu Niyazi Çolak ve Talha Aydemir’in yani sıra Trabzonlu kaleci Furkan Keleş ve Ufuk Ayaydın forma giydi. Talha ve Niyazi takımları adına kaydettikleri gollerle 3 puanda başrol oynarken tam 8 pozisyonda gole izin vermeyen Hopaspor’un kalecisi Furkan Keleş maçın yıldızı oldu. Maçin bitiş düdüğünün ardından arkadaşları Furkan’ı tebrik etti.

STAD: Of İlçe Stadı

HAKEMLER: Burak Filik **, Fatih Karatağ **,Caner Eroğlu **

OFSPOR: Sercan **, Abdulkadir Şeyhmus **, Buğrahan ** (Dk.84 İbrahim?), Furkan **, Bedirhan ** (Dk.56 Adnan Gülen**), Volkan Can **, Emre Turan **(Dk.56 Gökdeniz **), Fikret **, Emre Kalkan **, Barış ** (Dk.70 Abdurrahman *), Osman ** (Dk.56 Bilal**)

ARTVİN HOPASPOR: Furkan Keleş ****, Saffet Gurur ***,Hüseyin Can ***(Dk.90+1 Güray?), Yasin *** (Dk.88 Mertcan?), Yakup ***, Ali Memnun ***, Fatih ***, Niyazi ***, Eray *** (Dk.76 Gökhan **), Ufuk *** (Dk.76 Tugay **),Talha Aydemir *** (Dk.90+1 Berkay?)

GOLLER: Dk. 41 Talha Aydemir, Dk.52. Niyazi (Artvin Hopaspor)


Anahtar Kelimeler:
1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı