Kapanış Muhteşem oldu.

Kapanış Muhteşem oldu.

SPOR 16.10.2019 08:30:40 54 0
Kapanış Muhteşem oldu.

PAZAR-Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen 'Amatör Spor Haftası' Pazar İlçesinde 07-13 Ekim 2019 tarihleri arasında korteş yürüyüşü ile başlamış ve Mehmet Akif Pirim Kapalı Spor Salonunda oynanan Final karşılaşmaları ardından muhteşem bir kapanışla sona erdi.

Amatör Spor Haftası nedeniyle yaklaşık bir haftadır tüm spor dallarında süregelen spor karşılaşmalarının sonuncusu olan Voleybol Turnuvasında Pazar Emniyet Müdürlüğü Şampiyon oldu.

Şampiyonluk Kupasını Pazar’da yeni göreve başlayan Emniyet Müdürü Mesut DEMİRDAŞ İlçe Spor Müdürü Halil Kaya’dan aldı.

Pazar İlçesine yeni atanan çiçeği burnundaki Emniyet Müdürü Demirdaş “ göreve başladım. İlk Sürprizim Çalışma arkadaşlarımın kazandığı Kupa oldu. Bu güzel organizsyonu düzenleyenleri tebrik ediyorum. Turnuvaya katılan tüm takımları kutluyorum” dedi.

İlçe Spor Müdürü Kaya “ Bir hafta boyunca Pazar İlçesinde adeta Spor şöleni oldu. Her akşam Kapalı spor salonumuzda turnuvalar yapıldı. Kurumlar arası diyalog gerçekleşti. Hiçbir olumsuzluk olmadan final karşılaşmaları sonunda Amatör Haftası sona erdi. Tüm Katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşık 10 gün dür Judo Turnuvası ile başlayan ve Voleybol Turnuvasında Pazar Emniyet Müdürlüğünün Şampiyon olması ile biten, Amatör Spor Haftası etkinlikleri sona erdi.

1. Pazar Emniyet Müdürlüğü

2. Pazar İlçe ve Spor Müdürlüğü

3.Pazar Vergi Dairesi( Mal Müdürlüğü) - Kredi ve Yurtlar Müdürlüğü


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI