KADINLAR VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

KADINLAR VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

SPOR 9.04.2019 11:02:17 81 0
KADINLAR VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ

Hayati Akbaş

Borçka Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilki düzenlenen Kadınlar Voleybol Turnuvası yapılan üçüncülük ve final maçlarıyla tamamlandı. Toplamda 12 takımın katıldığı turnuvada 64 müsabaka oynandı. Büyük çekişmelerin yaşandığı müsabakalara katılan bütün sporculara Borçka Kaymakamı Sayın Hasan Hüsnü Türker tarafından madalya hediye edildi.

Turnuvanın üçüncülük maçında, 15 Temmuz İlköğretim Okulu ve Güreşen İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi ve kazanan Güreşen İlköğretim Okulu oldu. Çok heyecanlı geçen final maçını izlemeye Borçka Kaymakamı Sayın Hasan Hüsnü Türker, Borçka Belediye Başkanı Sayın Ercan Orhan, Cumhuriyet Savcısı Adem Candemir, Emniyet Müdürü Fatih Temel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Memiş Türk, birçok kurum amiri ve Berçkalı seyirciler katıldı. Final maçında ÇAYKUR ile KYK Müdürlüğü arasında geçen mücadeleyi kazanan ÇAYKUR Müdürlüğü turnuvanın şampiyonu oldu. Turnuvanın en centilmen takımı seçilen 15 Temmuz İlköğretim Okuluna kupası hediye edildi.

Kaymakam Türker konuşmasını; “kazanan dostluk olmuştur. Kurumlarımız arasında centilmence ve kardeşlik duyguları içerisinde geçen müsabakalar dostluk içerisinde sonuçlanmıştır. Bundan dolayı turnuvaya katılan tüm takımlara, organizasyonu gerçekleştiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, seyircilerimize ve hakemlerimize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da bu tür etkinlikler devam edecektir”, şeklinde tamamladı.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI