Hukuk savaşı başlattı!

Terim'in avukatı, RTÜK ve savcılık nezdinden 9 dava açtıklarını söyledi.

SPOR 1.10.2013 16:03:03 56 1
Hukuk savaşı başlattı!



Fatih Terim, Galatasaray'dan ayrılış süreci ve ayrılığının hemen ardından televizyon programlarında hakkında söylenen sözler ve iddialar için 9 ayrı dava açtı. Radyospor'a konuşan Terim'in avukatı Rezan Epözdemir, RTÜK ve savcılık nezdinden 9 dava açtıklarını ve devamının geleceğini söyledi.

Terim'in Galatasaray'dan ayrılığı sırasında ve ayrılığının ardından hakkında yapılan tüm yayınları takip ettiklerini ifade eden Epözdemir, Beyaz TV'de Rasim Ozan Kütahyalı'nın Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında geçen telefon mesajlarını yayınladığı için incelemelerin devam ettiğini ve gerekirse dava açacaklarını söyledi.

Rezan Epözdemir şöyle konuştu:

'Bundan önceki programlarda Terim'e yönelik iftira içeren, kötü niyetli yayınlar, basın yoluyla hakaret nedeniyle savcılığa başvurumuzu yaptık, tazminat için başvurduk. Bugüne kadar 9 dava açtık. Ayrıca RTÜK'e şikayetlerimizi yaptık. Kişiler hakkında konuşmak doğru değil ama daha önce Ahmet Çakar'a dava açmıştık. Aysal ile Terim arasında geçen mesajların yayımlanması nedeniyle gereken incelemeleri yapıyoruz. Gerekirse davayı açacağız.'

Aysal'a dava açılacak mı?

'Rasim Ozan Kütahyalı telefon mesajlarını Ünal Aysal'dan aldığını söyledi, Aysal'a da dava açacak mısınız*' sorusu üzerineyse Epözdemir, 'Böyle bir düşüncemiz yok. Aysal'a dava açmayı düşünmüyoruz' diye cevap verdi. (Skorer)  

Anahtar Kelimeler:
Muhammet ERDOĞAN
4.10.2023 09:57:27
Rize'nin tarihi ve külturel değerlerini araştırarak topluma kazandırmayı hedefine almış ve bu konuda bir çok kitabı yayınlamış olan Rize Araştırmaları Vakfını, büyük emek, özveri ve fedakarlıkla eserleri bizlere armağan eden yazarlarımızı yürekten tebrik ediyorum. Rize Araştırmaları Vakfı (REVAK), sizlerle birlikte Rize'nin kültür mirasına sahip çıkmaya devam ediyor. Bu güzide eserlerin ortaya çıkmasında emeği geçen herkesi kutluyor, mükemmele doğru hep birlikte emin adımlarla yürümeye devam edeceğimize olan inancımı paylaşmak isterim.

1

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

2

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

3

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI

4

Z kuşağını anlamanın önemi!

5

Tarım Fuarındaki Yerini Aldı