HOPASPOR’DA CASİM CİHAN DÖNEMİ BAŞLADI

Artvin Hopaspor’da Murat Özçep yönetiminin aldığı genel kurul kararı sonrası yapılan girişimlerle Casim Cihan başkanlığında yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

SPOR 18.08.2020 11:32:03 241 0
HOPASPOR’DA CASİM CİHAN DÖNEMİ BAŞLADI

Hayati Akbaş

HOPA- Artvin Hopaspor’da Murat Özçep yönetiminin aldığı genel kurul kararı sonrası yapılan girişimlerle Casim Cihan başkanlığında yeni yönetim kurulu görev dağılımı yaptı.

Kulüp merkezinde yapılan toplantı sonrası oluşturulan yönetim kurulunda görev dağılımı da şöyle gerçekleşti: Casim Cihan (Başkan), İmdat Uçan (Başkan Vekili), Oğuz Çapkınoğlu (Başkan Vekili), Osman Küçükali (Başkan Yardımcısı), Kemal Makar (Başkan Yardımcısı), Göksel Cihan (Dış İlişkiler), Savaş Gazioğlu (Mali İşler), Aslan Akbıyık (Mali İşler), Yücel Ustabaş (Taraftar Sorumlusu), Ecevit Poshoroğlu (Taraftar Sorumlusu), Reşit Merttürk (Tesis ve Stadyum Sorumlusu), Fatih Terbıyık (Tesis ve Stadyum Sorumlusu), Halil Meral (Futbol Şubesi Sorumlusu), Mehmet Aydın Yeğenoğlu (Sağlık Danışmanı) ve Vefa Aliefendioğlu (Hukuk Danışmanı.

Toplantı sonrası Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bizleri bu göreve laik gören Genel Kurul üyelerimize, destek sözü veren Sayın Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, Artvin Hopasporumuz da bundan önceki dönemlerde görev almış tüm yöneticilere ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Başarılı bir sezon geçirebilmek ve Artvin Hopasporumuza en iyi hizmeti verebilmek için elimizden gelen çabayı göstereceğiz”.


Anahtar Kelimeler:
1

ÇAYMER sezonu açtı, kendi yaş çay fiyatını açıkladı

2

Macaristan’dan getirdiler, Rize’de denenmeye başlandı

3

Projenin ilk ayağı Rize Pazar’da başladı.

4

İSTANBUL’DA DÜZENLENEN YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI SONA ERDİ.

5

BATUM’DA SINIR TEMSİLCİLERİ TOPLANTISI YAPILDI